AbsoluteBlack

AbsoluteBlack er udviklet og designet i England, produceret i Polen med tysk aluminium. Derefter sendes de til tilbage til Storbritannien, hvor der lægges sidste hånd på dem. Når du modtager dit produkt fra AbsoluteBlack vil du opdage at den forberedelse de selv bruger på produktet kommer dig til gode.

De er nemlig passionerede omkring alle dele af deres produktionsapparat. Der bruges banebrydende 3D-teknologi til at kunne give AbsoluteBlack friheden til at lave deres fede design uden at gå på kompromis med effektivitet og kvalitet.

AbsoluteBlack producerer nogle af markedets bedste klinger til både racer og mountainbike. De producerer markedets eneste videnskabeligt-beviste forbedrende ovale klinger. De er tilmed den største producent af ovale klinger med mange års erfaring.

For at finde den klinge, der passer til din cykel kan du du nemt benytte vores kategori-filter, der gør det nemt at finde den korrekte størrelse. Den finder du under kategorien "KLINGER"
Ellers kan du se denne video, hvor vi gennemgår processen ved at finde en ny klinge. Find videoen "Hvordan finder du en ny klinge? (Der passer til din cykel!)" på Youtube.

Et studie fra Slovenien fastslog at du kan få op til 9% større effektivitet, 7% mindre oxygen-forbrug og 15% mindre åndedræt og sidst, men ikke mindst 10% lavere puls, når du bruger deres ovale klinger frem for almindelige runde. Det bliver også mere og mere udbredt med ovale klinger grundet deres mange fordele.

Det betyder i praksis at du kan cykle længere og eller hurtigere med den samme mængde energi.

På trods af deres innovative tilgang og deres top-produkter, så er produktet prismæssigt til at komme i nærheden af.
Vi har prismatch på alle produkter og derfor også på produkter fra AbsoluteBlack.
Er du i tvivl om hvilket produkt du skal bruge, så kan du med fordel tage fat i vores kundeservice, der nemt vil guide dig i den rigtige retning.
Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90