ABUS

Den tyske producent er kendt for god, tysk kvalitet. ABUS er grundlagt i 1924 i Tyskland og begyndte deres succes med at lave hængelåse. Sidenhen har deres produktion af diverse typer sikkerhed taget fart. De 4 bogstaver i navnet står for August Bremicker und Söhne, da det nemlig er en tysk familievirksomhed. ABUS arbejder ud fra devisen "Sikkerhed er afhængig af kvalitet!"

Siden 1924 er ABUS vokset enormt og i dag er ABUS en global virksomhed med omkring 4000 medarbejdere i hele verden, med ca. 25 filialer i Europa, USA, Latinamerika og Asien. Hovedkontoret for de fire nordiske afdelinger, nemlig Danmark, Norge, Sverige og Finland, er ABUS Nordic, som er placeret i Horsens. ABUS Nordic beskæftiger over 80 ansatte, hvoraf størstedelen er i Danmark.

ABUS laver sikkerhedsprodukter i 3 kategorier: mekanisk, elektronisk og "sikring i fart". Hos Cykelgear har vi et stort sortiment af deres "sikring i fart"-produkter, herunder cykeludstyr som cykelhjelme, cykellåse og cykellygter. Vi har et kæmpe stort udvalg af produkter fra ABUS - så tag endelig et kig!

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Er ABUS-cykelhjelme godkendte efter standarder?
Ja, ABUS-hjelme er normalt testet og godkendt efter forskellige standarder, såsom CE EN 1078, som er en europæisk standard for cykelhjelme. Dette sikrer, at hjelmen opfylder visse sikkerhedsstandarder.
2
Hvilken cykellås fra ABUS er bedst?
3
Er ABUS-cykellygter vandtætte?

ABUS-cykelhjelme

ABUS er kendt for at lave nogle af de bedste cykelhjelme på markedet. ABUS-cykelhjelme har rigtig god sikkerhed, god pasform og er pakket ind i et design, der er vellidt i norden. Derfor får du med en ABUS-cykelhjelm en hjelm, der både er stilren og behagelig - uden at du skal gå på kompromis med sikkerheden. ABUS benytter sig af den nyeste teknologi indenfor parametre som komfort, vægt, sikkerhed og aerodynamik og følger med markedet og de øgede behov, der løbende kommer fra markedet.

 

ABUS-låse

ABUS er også et rigtig stærkt navn, når det kommer til sikkerhed i form af cykellåse. Dette skyldes, at ABUS i årtier har udviklet og produceret kvalitetslåse, der holder til hverdagen. ABUS har nærmest alle typer låse, herunder klassiske klick/ring-låse, bøjlelåse, kædelåse, foldelåse, wirelåse osv.

ABUS har altså et stort udvalg af låse til cykler, så der er helt sikkert også en cykellås, som passer til din cykel og dit behov.
 

ABUS-lygter

ABUS befinder sig også ret godt på lygtemarkedet, hvor de producerer lygter og lygtesæt, som går godt i tråd med deres vision og fokus på sikkerhed. Her kan du også regne med høj kvalitet, der holder længe.

 

Få hjælp til valg af ABUS-produkt

Vælger du et produkt hos den tyske producent, hvad enten det er en cykellås, hjelme eller cykellygter, er du sikker på at få et godt og sikkert produkt som holder. Med ABUS' sikkerhedssystemer får du den ekstra sikkerhed, som du har brug for både på cyklen - og når du skal passe på din cykel.

Hvis du er på udkig efter et af deres produkter, men er i tvivl om, om du vælger rigtigt, kan du tage fat i vores venlige kundeservice, der vil guide dig i retningen af det bedste produkt for dig.