MTB / BMX klikpedaler

Her finder du vores store udvalg af klikpedaler til bmx og pedaler til mountainbike. Klikpedalen giver dig mulighed for det højeste niveau af kontrol over din cykel, da du bliver ét med cykel og ikke glider rundt med fødderne. Deet betyder også bedre kraftoverførsel og dermed mere ud af din energi. Derfor er klikpedaler et oplagt valg til din næste opgradering, hvis du ikke allerede benytter dig af kliksystem. 

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Kliksystem til BMX og MTB

Hvis du leder efter flats-pedaler til MTB eller BMX, skal du over på denne side i stedet. Her finder du flats til mountainbike og BMX. Denne side er vores udvalg af alle pedaler med kliksystem.

Der findes klikpedaler til BMX og MTB fra alle de bedste mærker som Crankbrothers, Exustar og Shimano. Alle produkter er omfattet af vores prismatch, der sikrer dig den billigste pris på markedet. Du har også 365 dages retur, hvis du ønsker at returnere noget.

Vi fører det bredeste udvalg af klikpedaler til mountainbike og hvis du mod forventning ikke finder den ønskede pedal her på siden, så kan du kontakte os og vi vil forsøge at skaffe det ønskede produkt. 

 

Spd pedaler

Spd pedaler er et af de foretrukne valg af kliksystem til mtb-ryttere og du finder nemt vores samlede udvalg af spd-pedaler ved at benytte vores smarte fitler-system, hvor du kan vælge det ønskede kliksystem - så klarer vores side resten.

Dette system giver dig mulighed for at justere, hvor hård pedalen skal være, så du selv bestemmer hvor nemme de skal være at klikke ud af. Pedalsystemet er er intuitivt og bliver brugt af både nybegyndere og øvede. Det betyder at mange bruger pedal-modeller med dette system igennem hele deres cykeltid.

BMX kørere har også stor glæde af at benytte klikpedaler, da man som bmx-rytter bruger mere tid i luften og derfor har glæde af ikke at miste cyklen under fødderne.

Ønsker du yderligere hjælp for at komme helt i mål? Så kan du altid kontakte vores kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig videre i processen. Vi står klar med erfaring og den rigtige hjælp.