Rogelli

Rogelli er et af de mest populære mærker inden for cykeltøj på Cykelgear.dk og det er der god grund til. Rogelli stammer fra Holland og har præsteret at udvikle et tøjmærke, der ikke går på kompromis med kvalitet og til en meget fair pris. Det gør Rogelli til en stærk producent af tøj til både nybegynderen og den øvede. 

Rogelli producerer cykeltøj inden for alle produktkategorier, såsom cykelhandsker, jerseys til børn og voksne, strømper og meget mere. Det, der gør Rogelli unik er at de fører meget store størrelser af mange af deres modeller. Det giver dig mulighed for at kunne trække i cykeltøj fra Rogelli, selvom du bruger 6XL. Du kan nemt sortere efter Rogelli tøj i en specifik størrelse med vores smarte filterfunktion. Du finder også svedundertøj, underbukser og bibshorts fra Rogelli.

Hvad der også gør Rogelli til et mærke du bør holde øje med er deres store kollektioner, de udgiver flere gange årligt. Dermed er der altid nye modeller, der passer til årstiden. Dertil laver Rogelli styles, der passer sammen, så du eksempelvis kan få matchende cykeltrøje, handsker og bibshorts. Brug filterfunktionen på cykeltøjet og filtrer' efter farve.

Cykelgear har det bredeste sortiment af Rogelli og finder du et produkt et andet sted, som vi ikke fører, så undersøger vi gerne muligheden for at tilføje det til sortiment - og selvfølgelig til den laveste pris i Danmark.

Rogelli hører også under vores Prismatch, hvor du er sikret den laveste pris på markedet. 
Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90