Tilbehør til cykelcomputere

Hos Cykelgear går vi aldrig ned på udstyr – heller ikke når det kommer til tilbehøret til din cykelcomputer. Vi synes nemlig,det er vigtigt, at du kan finde præcis det, du står og mangler for at gøre din cykeloplevelse bedre. Derfor har vi på denne side samlet et bredt udvalg af forskelligt tilbehør til din cykelcomputer.

Du kan finde produkter fra et hav af producenter, og vi forhandler bl.a. mærker som Cateye, Garmin, Hide my Bell, Polar, K-Edge, Sigma Sport og mange andre. Du kan finde mange forskellige typer af produkter på siden, og du kan nemt sortere i det hele ved brug af vores filtreringsknapper øverst, til venstre på siden.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Alt i tilbehør: fra adaptere til covers

Vores sortiment byder på en række fantastiske produkter til din cykel og cykelcomputer. Her på siden kan du bl.a. finde silikonecovers til de forskellige modeller af cykelcomputere, fra mærker som eksempelvis Garmin. Disse silikonecovere er med til at beskytte din cykelcomputer mod slag, vand og snavs – og så findes de i rigtig mange fede farver, så du kan give din cykelcomputer et personligt præg eller matche den med din cykel.

Du kan også finde forskellige adaptere og magneter. Med disse har du mulighed for at måle kadence når du cykler. Kadencen er det antal pedalomdrejninger, målt per minut, som du træder. Kadence er særdeles godt at fokusere på, hvis du skal have noget ud af din cykeltræning. Derfor er der mange der investerer i måleapparater og tilbehør der kan måle kadence.
 

Beslag, holdere og andet tilbehør

Du kan også finde andet tilbehør til din cykelcomputer, som eksempelvis forskellige beslag og holdere. Ved at bruge den rigtige holder, så får du en optimal cykeloplevelse. Du skal bare koncentrere dig om at cykle, så skal cykelcomputeren nok vise dig de informationer du har brug for.

Ved at installere cykelcomputeren korrekt, så kan du nemt holde øje med displayet på din cykeltur. Derudover giver holderne dig også mulighed for at kunne bruge din cykelcomputer på flere forskellige cykler.
 

Har du nogen spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores udvalg eller producenter, så skal du være mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder vi klar til at give dig råd og vejledning omkring alt fra cykler og beklædning, til cykelcomputere og tilbehør. Vi vil gøre alt for at du finder frem til det helt rigtige produkt, som opfylder dine behov og hjælper dig på vej mod en bedre cykeloplevelse.