Trybike CoConut cykelhjelm grå
Trybike CoConut cykelhjelm grå
Trybike

Trybike CoConut cykelhjelm grå

MODEL: 30COCO13 (51459)
259,00 kr
pricerunner
Vælg hjelmstørrelse:
-
+
Lagerstatus:

Trybike CoConut cykelhjelm grå

Trybike CoConut cykelhjelm kombinerer sikkerhed med stil og sikrer, at de små er beskyttede, mens de udforsker verden på to hjul. Med sit retroinspirerede design og stilede grå farve, er denne hjelm ikke kun sikkerhedsudstyr, men også en hjelm dit barn vil synes rigtig godt om.

  • Justérbar pasform: Indbygget skruespænde i nakken og justerbar hagestrop sikrer en perfekt pasform til netop dit barn.
  • Letvægtsdesign: Fremstillet i ABS-plast med en skumkerne for en optimal komfort, uden at gå på kompromis med sikkerheden.
  • Flere størrelser: Passer til børn i alderen 2-12 år.

Den lette konstruktion gør det muligt for dit barn at bruge Trybike CoConut hjelmen, uden at føle sig begrænset, mens den robuste ydre skal giver en pålidelig beskyttelse. Den bløde indre skumkerne tilpasser sig barnets hovedform og sikrer en komfortabel pasform, og med det indbyggede skruespænde kan du nemt justere hjelmen, så den sidder sikkert og korrekt på hovedet af dit barn.

Med sin klassiske grå farve og skaterinspirerede look, vil Trybike hjelmen uden tvivl blive et hit blandt de små. Vælg Trybike CoConut cykelhjelm for en kombination af sikkerhed, komfort og stil.

 

God service til alle os, der cykler
Prismatch
Prismatch
365 dages returret
365 dages returret
Gratis fragt over
Chat med os
Chat med os
Alternative produkter
Relaterede produkter