Kæderenser

Kæderensere er genialt, derfor har mange producenter også lavet deres eget bud på en kæderenser. Der er kæderensere fra Park Tool, Muc-off, XLC, Force og mange flere, men en af de mest populære er den originale italienske kæderenser fra Barbieri.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Værktøj til rensning af kæder

Kæderenserne er i høj grad ens og kan det sammen, men eksempelvis Park Tools lidt dyrere kæderenser er udstyret med en magnet, der opsamler metalsplinter og rester fra kæden, så de ikke kommer tilbage på kæden. Du kan derfor købe en kæderenser lige til dit budget. Denne gadget har dog et meget lavt prispunkt, så du stadig får glæde af produktet.

Med en kæderenser, kan kæden let og hurtigt renses, uden at den skal afmonteres. Kæden skal blot inde mellem kæderenserrens børster eller svampe, herefter køres kæden rundt, og den lille kæde maskine gør sit arbejde, kæden går fra beskidt til rengjort. Alt efter hvor beskidt kæden er, skal der bruges en væske der renser, det oplagte valg er kæderens. Der findes et stort udvalg af kæderens med forskellige egenskaber, der alle er gode til at rense kæden.

Men skal kæden blot skylles ren, kan der også bruges rent vand. Du kan skifte vandet og tjekke om væsken stadig bliver beskidt, men i de fleste tilfælde er det nok at rense kæden en enkelt gang. Husk altid at tørre kæden af efter du har renset den

Når kæden er renset, ren og tør, kan du påføre din ynglings kædeolie eller voks.

Vi tilbyder prismatch på alle vores produkter og derfor også på alle kæderensere. Hvis du finder et af vores produkter billigere andre steder, så matcher vi gerne prisen, så længe der sammenlignes med danske virksomheder.

God fornøjelse!