TOUR SALE! Spar op til 50 % her

Click & Collect

Click & Collect i Terndrup

Du kan vælge afhentning på vores lager i Terndrup, når du afgiver en bestilling på vores hjemmeside. Det gør du ved at vælge "Click & Collect" under leveringsmetode. Du får en mail eller en SMS, når ordren er pakket og klar til afhentning.

 

Åbningstider


Den 1. marts til 30. september
Du kan afhente mandag til torsdag mellem 09:00 - 17:30, fredage fra 09:00-16:00 og lørdage fra 10:00-13:00. 

Søndage og helligdage er der lukket for afhentning. 
 

Den 1. oktober til 28. februar

Du kan afhente mandag til torsdag mellem 09:00-17:30 og fredag mellem 09:00-16:00. 

Lørdage, søndage og helligedage er der lukket for afhentning. 

 

Bestil inden og afhent når ordren er klar

Når du bestiller varer hos os, har du også mulighed for at afhente din ordre på vores lager i Terndrup. Dette kræver, at du bestiller ordren via hjemmesiden og under levering vælger “Click & Collect”. Du vil modtage en mail eller SMS, så snart ordren er klar til afhentning. Når du ankommer til vores lager, skal du blot oplyse dit ordrenummer.

 

Bestil i vores Click & Collect område (ca. 15 min. ventetid)

Har du brug for hjælp eller rådgivning inden du gennemfører din bestilling, så står vi gerne til rådighed. Vi har computere stående til rådighed i vores Click & Collect område, hvor du kan bestille efter du har fået den nødvendige hjælp. Mens lageret pakker din ordre, er der kaffe, the eller kakao til ventetiden. Det tager ca. 15 min at pakke din ordre såfremt at varerne er på lager. På den måde sparer du fragten og kan tage varerne med hjem samme dag.

 

Bemærk: Da vi er en webshop uden en fysisk butik, så har vi ikke udstillede varer i vores Click & Collect område. Hvis du eksempelvis ønsker at prøve forskellige størrelser, kan du bestille alle størrelser via hjemmesiden. Så kan du ved afhentning prøve de forskellige størrelser og tage den med, som passer dig. Vi reserverer kun beløbet for din ordre ved bestilling. Det vil sige, at vi altså kun hæver beløbet for de varer, du tager med dig ud af døren. 


Find vores adresse og åbningstider her.