TOUR SALE! Spar op til 50 % her

Betaling og finansiering

Her får du overblik over hvilke betalings- og finansieringsmuligheder, du har hos Cykelgear.

Nederst på siden finder du spørgsmål og svar til emnet.

 

Kortbetaling

 

Hvilke kort du kan betale med

Når du handler hos os, kan du betale med følgende kort:
 

 • Visa/Dankort 
   
 • Mastercard 
   
 • Maestro 
   
 • Visa 
   
 • Visa Electron 
   
 • Mastercard 
   
 • Maestro 
   
 • Visa Electron 
   
 • JBC 
   

 

Der er ingen kortgebyrer ved betalingskortene, når du handler hos os.

 

Reserveret beløb ved betaling

Når du handler hos os og gennemfører betalingen for din ordre i indkøbskurven, bliver det fulde beløb på din ordre reserveret på dit kort til betaling hos os. Først når pakken afsendes, trækker vi beløbet. 

Skulle du fortryde købet og annullere ordren, inden den er afsendt, bortfalder reservationen af dine penge. 

Hvis du handler med enten et Mastercard, Visa Electron eller et andet debetkort bliver pengene reserveret på din konto hos din bank og ikke hos os. Hvis du annullerer din handel, kan pengene være reserveret på din bankkonto i løbende måned +30 dage. Hvorvidt reservationen kan ophæves afhænger af de kortregler, der fulgte med dit betalingskort. Reglerne kan svinge fra bank til bank, men typisk kræver banken dokumentation fra os, der viser, at vi har annulleret købet for at ophæve reservationen. Denne dokumentation hjælper vi gerne med.

Herfra er det op til banken at ophæve reservationen og frigive pengene. Hvis banken ikke kan ophæve reservationen, må du desværre afvente den naturlige ophævelse jf. den aftale, der blev indgået ved oprettelse af betalingskortet.

Har du brug for vores dokumentation til ophævelse af reserveret beløb, kan du kontakte vores kundeservice for at udfylde formularen dertil. Du kan kontakte kundeservice her

 

Hvornår pengene trækkes fra din konto

Pengene hæves først fra din konto, når din ordre afsendes fra vores webshop. 

 

Godkendelse af onlinebetalinger med MitID

Af lovmæssige årsager, skal du godkende dine onlinebetalinger med MitID ved kortbetaling.

Læs mere om oprettelse og brug af MitID her: https://www.mitid.dk/

Alternativt kan du bruge MobilePay.

 

Udfordringer med kortbetaling

Oplever du at have udfordringer med kortbetaling, kan du her se en video, som viser, hvordan du godkender din betaling med MitID.

 

Har du allerede forsøgt dig med MitID og har du fortsat problemer med at betale, og ikke ønsker at betale med Mobilepay, kan du også vælge at oprette et kodeord, som du så bruger som sikkerhedsgodkendelse. Du kan se her, hvordan du gør. 

 

Betaling med Mobilepay

Du har også mulighed for at betale din ordre med Mobilepay. Når du går videre til betaling og skal vælge betalingsform, vælger du blot Mobilepay. Dernæst vil du blive bedt om at udfylde dit telefonnummer og godkende betalingen i din Mobilepay-app på mobilen. Når du har godkendt i Mobilepay-appen, bliver beløbet reserveret hos os og trukket, når din ordre er afsendt. 

 

EAN-betaling

EAN-betaling er en betalingsmetode, der kan bruges af offentlige institutioner, såsom en skole, kommunen eller andre, der har et 13-cifret EAN-nummer tilknyttet. Dette EAN-nummer trykkes ind ved betalingsmetoden, når du foretager købet. Betaler du ved brug af EAN-betaling, sendes din ordre til manuel behandling og vi vil validere at oplysningerne er korrekte inden ordren sendes til pakning på vores lager. 

 

Betaling med PayPal

Du kan også betale dit køb med din PayPal konto. Her vælger du blot PayPal som betalingsmetode og du vil blive dirigeret videre til login på PayPal. 

 

Finansieringsmuligheder

Vi tilbyder en betalingsløsninger til dig, som gerne vil have muligheden for at købe en vare nu og betale for den senere - eller dele betalingen op i flere rater. 

Vi tilbyder betalingsløsningerne ViaBill. Herunder kan du læse mere om Viabill.

 

ViaBill

ViaBill er en betalingsløsning, vi tilbyder, når beløbet på din ordre er mindre end 20.000 kr.

Hvis du vil benytte dig af muligheden for at betale med ViaBill, vælger du blot ViaBill, når du skal vælge betalingsmetode til din ordre. Du bliver sendt videre og skal godkende med ViaBill. Har du allerede en ViaBill-konto, skal du blot logge ind. Har du ikke en konto, skal du udfylde en kort formular. 

Når du betaler med ViaBill, bliver der trukket 5 % af det fulde beløb fra din konto, når du godkender ordren. Resten af beløbet deles op i 10 rater, som betales løbende hver måned efter købsdatoen - medmindre du ændrer det ved ViaBill. 

Vil du vide mere om ViaBill, kan du klikke her!
 

 

1
Hvilke betalingsmuligheder har jeg?
Du kan betale med kreditkort, Mobilepay, PayPal, bankoverførsel og EAN-nummer. Yderligere tilbyder vi finansierings- og betalingsløsningen ViaBill.
2
Kan jeg få en finansieringsaftale eller betale i rater?
Vi tilbyder finansiering og betaling med ViaBill. Det giver dig muligheden for at købe en vare nu og betale for den senere - ved at dele betalingen op i flere rater.
3
MitID virker ikke. Hvad gør jeg?
Oplever du problemer med at betale med MitID, læs da længere oppe på denne side, hvordan du kan løse problemet. Ellers findes der også andre betalingsmuligheder, som for eksempel MobilePay.
4
Hvorfor kan jeg ikke godkende betaling med NemId?
NemId blev udfaset pr. 31. oktober 2022, det er af den årsag nu kun muligt at bruge MitID.