TOUR SALE! Spar op til 50 % her

Cykler

Cykelgear tilbyder et bredt udvalg af cykler i flere forskellige mærker og mange forskellige typer.
Vi har for eksempel den helt klassiske og populære citybike eller bycykel. Til pendling kan en elcykel også være en mulighed. Er du mere til mountainbike, har vi også et stort udvalg af dem. Du kan finde hele udvalget her.

Derudover har vi også børnecykler, løbecykler, løbehjul, trehjulede cykler og meget mere. 

Læs mere

Hardtail eller Full Suspension

Hvad enten du er til en hardtail eller en full suspension har vi lige cyklen til dig. En MTB er et godt valg, hvis du skal køre terræn og gerne vil have muligheden for at komme frem hvor de fleste andre cykler ikke længere kan følge med. Uanset hvilken type cykel du er til, så har vi både billige citybikes og billige mountainbikes, hvor der selvfølgelig ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Hvis du er i tvivl om valg af cykel, kan du altid tage fat i vores dygtige og kompetente kundeservice.
 

Børnecykler

Til børnene har vi også et stort udvalg. Her er der klassiske børnecykler med alverdens motiver, farver osv. Her på siden kan du desuden finde løbecykler, trehjulede cykler og efterløbere.
 

Elcykler

Er du mere til medvind på cykelstierne, er elcyklen lige noget for dig. Der findes elcykler både som citybikes, mountainbikes og racer. Vi har elcykler, der også er kendt som E-bikes, i de fleste prisklasser - også en i din prisklasse. Ønsker du mere information om vores el-cykler kan du altid kontakte os. 

Hvis du har problemer eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os pr. telefon, chat eller mail. Så står vi altid klar til at hjælpe dig.