Børnecykel

Når der skal købes cykler til børn, kan det godt være en jungle at finde rundt i. Uanset om det er den første børnecykel til dit barn, det er en ny cykel til en 5 årig eller om det er en mountainbike eller racercykel til dit barn - så er det allervigtigste, at cyklen passer perfekt. Barnet skal have en god oplevelse og derfor skal den børnecykel eller juniorcykel, du køber, have den rette størrelse i forhold til, hvor mange tommer hjulet er. Derudover findes mange af vores børnecykler også med støttehjul, som giver ekstra hjælp, sikkerhed og tryghed i starten.

Vi har et kæmpe udvalg af billige børnecykler til alle aldre. De fås i flere forskellige farver, så der er noget til alle børn. Der er børnecykler både med indvendige gear og udvendige gear. Det varierer selvfølgelig også i antal gear på cyklerne.

Vi har flere forskellige populære mærker indenfor børnecykler og juniorcykler. Det er mærker såsom Volare, Frog Bikes og Devron. Alle cykler kan bruges til både drenge og piger.

Nederst på denne side finder du vores størrelsesguide og flere informationer om børnecykler og juniorcykler. Tryk på linket herunder.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvilken størrelse børnecykel passer til børn på 3 år, 4 år og 5 år?
Uanset alder på barnet, er det vigtigt, at du køber den rette størrelse cykel til dit barn, så det bliver en god oplevelse. Se vores størrelsesguide efter både alder og højde på Cykelgear.dk

Populære børnecykler

Vi har både drengecykler og pigecykler, men det er mest cyklerne til de helt små, der er lidt delt op i enten cykler til piger og cykler til drenge - på grund af temaer som eksempelvis Batman og Minnie Mouse. 

Når man er 3 år, 4 år og 5 år - og sikkert også i mange år derefter - er det også vigtigt, at cyklen ser sej og flot ud. Dér kan vi tilbyde børnecykler i mange flotte farver - og også cykler med figurer som blandt andet Elsa fra Frost, Minnie Mouse, Gurli Gris og Batman.
 

Børnecykel - Volare Cruiser 18" drengecykel  Børnecykel - Frog Bikes 53 Børnecykel 20" 8 gear Grøn Børnecykel - Volare Melody Pigecykel 20" Pastelrød

 

 

Børnecykel med Elsa, Gurli Gris eller Batman

Børnecykel - Volare 10" Gurli Gris Børnecykel

Vi fører de bedste mærker inden for de populære børnecykler. Et mærke som Volare har licenser til mange af mest populære tegnefilm, hvilket betyder, at du kan købe en original Batman cykel, en Gurli Gris cykel eller en Frost (Elsa) børnecykel. De går rent ind hos børnene og er derfor blandt vores meget populære produkter.

 

Hvor mange tommer på en børnecykel?

Det er vigtigt, at du køber den helt rigtige størrelse cykel til dit barn, så det bliver en god oplevelse at cykle. Bare dét at komme op på cyklen kan være en overvindelse for nogle børn - og så er det essentielt, at du køber cyklen i den rette stelstørrelse og med den rette dækstørrelse, så cyklen passer og ikke er for stor. 

Her er vores størrelsesguide, hvor du ud fra højde og alder, kan se hvilken størrelse, der passer bedst til netop dit barn:
 

 

 • 2,5 år til 4 år - 105cm → 12 Tommer

   
 • 3,5 år til 5 år - 110-115cm → 14 Tommer

   
 • 4 år til 6 år - 115cm → 16 Tommer

   
 • 5 år til 7 år - 120cm → 18 Tommer

   
 • 6 år til 8 år - 125cm → 20 Tommer


 

Børnecykel med støttehjul

En cykel med støttehjul kan være et rigtig godt sted at starte, når man er nybegynder på en cykel. De fleste af vores børnecykler kommer med støttehjul - enten monteret eller med i kassen. Hvis du ønsker at tilkøbe ekstra støttehjul til en anden cykel, så finder du støttehjul her. Du kan også finde en støttestang, når det er tid til at prøve cyklen uden støttehjul - og lære at cykle helt selv.

 

Fra løbecykel til børnecykel

Løbecykel - Trybike Balance / Løbecykel 2 Hjul BlåDe fleste børn har fræset rundt på en løbecykel, før de kommer på en almindelig cykel med pedaler. Løbecykler er smarte på den måde, at de hjælper barnet med at lære at holde balancen på en cykel, så de er mere klar til at skulle cykle med pedaler senere hen. Se vores udvalg af løbecykler her, hvis du tænker, at dit barns cykel skal være en løbecykel i første omgang.

 

Børnecykler og sikkerhed

I denne læringsproces med at lære at cykle - eller når barnet er klar til at cykle i trafikken - er det afgørende, at sikkerheden er i orden. Det er derfor vigtigt, at dit barn også bærer cykelhjelm, hvis nu uheldet skulle være ude. Dertil har vi et stort udvalg af kompetente cykelhjelme. Se udvalget her!

 

Få hjælp til at købe den bedste børnecykel

Har du brug for hjælp til at finde frem til den helt rigtige børnecykel til dit barn? Så kan du kontakte vores kompetente og venlige kundeservice. Her sidder vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – om alt lige fra cykler og værktøj, til cykelhjelme og børnecykler. Sammen kan vi finde frem til den børnecykel, der er det bedste match til netop dit barn.