TOUR SALE! Spar op til 50 % her

Opret retur

365 dages returret

Når du handler hos Cykelgear.dk, har du 365 dages returret. En GLS returlabel koster 45 kr. 

For at få det fulde beløb retur, skal varen skal være i samme stand, som da du modtog den og i original emballage. Den skal være ubrugt og alle dele skal medfølge. Varen skal pakkes forsvarligt ind, så den ikke beskadiges under transporten. Du er velkommen til at samle flere ordrer i samme returforsendelse. 

 

Du bærer selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering for afsendelse og evt. track and trace nummer. 

 

Vi behandler alle returordrer indenfor få hverdage, som de kommer ind. Pengene føres tilbage til det kort, som blev brugt, da ordren blev betalt. Ønsker du, at pengene skal tilbagebetales til en anden konto, oplyser du blot dine kontooplysninger - enten på en seddel i returpakken eller på en mail til os. 

 

Sådan returnerer du

Her er de steps, du skal igennem for at returnere en vare: 
 

 1. Indtast et eller flere ordrenumre for den eller de ordrer, som du ønsker at returnere, i boksen nederst på siden. Du kan tilføje flere ved at klikke på "+"
   
 2. Klik ‘Læg i kurv’. En GLS returlabel koster 45 kr. 
   
 3. Gå til kassen og gennemfør din ordre som normalt
   
 4. Du modtager efter kort tid din returlabel, som er en QR-kode, på din mail
   
 5. Du kan aflevere din returpakke i din nærmeste GLS pakkeshop. Vis dem din tilsendte QR-kode
   
 6. GLS sender pakken retur til os. Returadressen er: Industrivej 5, 9575 Terndrup. Pakken skal sendes direkte til adressen og ikke til afhentning andetsteds
   
 7. Få en kvittering for afsendelse af pakken, når du indleverer pakken, så du har en dokumentation herfor
   

 

OBS: Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for cykler, arbejdsstanderne, cykelstativer, anhængere og lignede større varer. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 500,- DKK. Kontakt os gerne, så hjælper vi med en god pris.

 

Opret retur