Dækjern og ventilværktøj til cykel

Her finder du dækjern, som er gode til lapning af din cykel. Vi har flere forskellige typer dækjern til forskellige typer dæk. Nogle dækjern er tykke og dermed stærkere, mens andre er tynde og nemmere at få ind under dækkets kant. Hvilket dækjern, der er det bedste dækjern til dig, kommer an på selve dækket og cyklen, det skal bruges på.

Vi har også dækjern - eller dæktænger - til tubeless dæk. Herudover findes der også ventilværktøj i denne kategori. Vi fører flere populære mærker - blandt andet Continental, Pedro’s, Schwalbe og Birzman.

 

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad er forskellen mellem forskellige typer dækjern?
Der er forskellige typer dækjern til forskellige typer dæk. Nogle dækjern er tykke og stærke, og velegnede til genstridige dæk, mens andre er tynde og mere fleksible, hvilket gør det lettere at komme under dækkets kant og beskytte fælgen.
2
Hvilket værktøj eller dækjern bruges til tubeless-dæk?

Fordelene ved dækjern til cykel

Gule dækjern til cykel - fra Pedro'sEt godt dækjern kan gøre en verden til forskel, når du skal montere eller afmontere et dæk på din cykel. Det betyder rigtig meget for processen, at du har det rigtige udstyr, så det kan gøres både hurtigere og nemmere.

Du skal dog vide, at ikke alle dækjern er ens. Der findes forskellige typer på markedet. Nogle dækjern er tykke og af hårdt plast, hvilket giver en ekstra styrke til at håndtere genstridige dæk. Andre dækjern er tynde og mere fleksible, hvilket gør det lettere at få dem ind under dækkets kant og skåne fælgen.

Når det kommer til tubeless-dæk, findes der en speciel dæktang, som passer perfekt til opgaven. Især ved påsætning af tubeless-dæk, er dæktænger det nye must-have værktøj på hjemmeværkstedet.

Har du brug for nye dæk eller slanger til din cykel, har vi et stort udvalg til dig!

Se vores udvalg af cykeldæk her!

Se vores udvalg af cykelslanger her!