Værktøj til hjul og eger

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Værktøj til dit hjulbyg


Skal du i gang med et hjulbyg, så er en hjulopretter for mange en nødvendighed og hvis det er første gang du bygger hjul er det næsten uundværligt. Hjulopretteren gør det nemt og intuitivt at rette dit hjul løbende i forbindelse med et hjulbyg. Det fungerer i praksis ved at du kører hjulet rundt og der hvor hjulet støder imod kanten på hjulopretteren, skal du justere på niplen.
 

Nippelnøgler og egerspænding 


Vi har et stort udvalg af alle de nødvendige nippelnøgler til egerspænding i forbindelse med enten udskiftning eller hjulbyg. Derfor kan du finde den præcise størrelse her på siden. Ddet giver dig mulighed for at vælge den prisklasse du har lyst til - du finder nippelnøgler fra 16 kroner. 


Vi fører alle de bedste brands inden for værktøj til hjulopretning, til spænding og afspænding af eger og de ting der kan arbejdes på i forbindelse med hjul og eger. Hvis du giver dig i kast med at bygge et cykelhjul fra bunden har du her de nødvendige værktøjer. Har du mod på et hjulbyg? Så giv denne video et kig. Her har vi forsøgt at gøre det så simpelt og konkret som muligt, så du får en god oplevelse med at bygge dit eget cykelhjul.

Vi har prismatch på hele vores sortiment og derfor kan du også få den bedste pris på det danske marked på disse produkter. Hvis du finder en vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen på forespørgsel.

Vi har måske Danmarks største udvalg i værktøj til hjul og eger indenfor mærker i alle prisklasser. Vi bestræber os på at have alt, hvad du har brug for, når du skal have smådele som nippelnøgler eller hvad du måtte skulle bruge.

Er du i tvivl om hvilke typer værktøj, hvilke størrelser eller andet du skal bruge, så kan du altid tage fat i vores dygtige kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig med at finde det du har brug for. Kontakt os på enten mail, chat eller telefon.