Ass Savers

Ass Savers er en svensk producent af smarte, letmontérbare skærme til cyklen. Hvad der gør Ass Savers til et brand, der kun bliver mere populært, er hvor nemme og lette deres produkter er. Det er også uden at gå på kompromis med kvaliteten og slidstyrken.

Der er udviklet både forskærme og bagskærme - det absolut mest populære er deres Fendor Bender bagskærme, der monteres på 10 sekunder og sidder godt fast. Skærmen monteres under sadlen, på sadelbøjlerne. Du vil med en Ass Savers opleve at få meget for pengene, da deres smarte produkter befinder sig på et ordneligt prisniveau - produktet taget i betragtning.

Produktet passer på omkring 95% af alle sadler. Når du modtager skærme fra Ass Savers vil du selv skulle folde den klar - men det er super nemt! Skærmen foldes på få sekunder og derefter klar til brug. Du tænker måske "plastik, der bøjes mange gange. Går den i stykker?" Ass Savers kan holde til at bliver bøjes over 1000 gange og kan derfor holde til at blive monteret og afmonteret mange gange. Vær opmærksom på din sadeltaske, når du bestiller en skærm fra Ass Savers, da den ved nogle modeller vil sidde i vejen.

Du finder flere forskellige versioner af Ass Savers, hvor du har mulighed for at vælge andre størrelser og bredder, så du får en, der passer perfekt til din cykel.

Denne form for skærmsæt er for rytteren, der af flere årsager ikke ønsker at benytte sig at fastmonterede skærme med skruer, velcro eller lignende. Det kunne eksempelvis være til dem, der kun ønsker skærme, når det regner. Overvej Ass Savers som din næste skærm, hvis på baggrund af introduktionen er blevet nysgerrig. Vi står klar med hjælp og rådgivning, hvis det skulle være nødvendigt. Vi har prismatch på alle produkter - herunder også Ass Savers.
Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90