CamelBak

CamelBak er en førende og populær producent af drikkedunke, drikkeflasker og rygsække med drikkesystemer til udendørsaktiviteter. Virksomheden blev grundlagt i 1989 af Michael Eidson, en passioneret cykelrytter, der ønskede at finde en mere praktisk måde at holde sig hydreret på på de lidt længere træningsture. Han udviklede dertil en cykelvest med en indbygget drikkedunk, der havde et slangesystem, som gjorde det muligt at drikke på turen uden at skulle stoppe eller bruge hænderne til det.

CamelBaks innovative produkter blev hurtigt populære og efterspurgt blandt udendørsentusiaster, atleter og hos militæret. Derfor udvidede virksomheden produktlinjen til at indeholde drikkesystemer til flere forskellige formål, herunder blandt andet vandreture, løb, skiløb og cykling. CamelBaks produkter er kendetegnet ved deres høje kvalitet, gode holdbarhed og ikke mindst brugervenlighed.

Dertil er CamelBak også miljøbevidste og går meget op i at reducere plastikaffald og mindske brugen af engangsemballage. Dette gør de ved at fremme brugen af genanvendelige vandflasker og opfordre til genanvendelse. De bruger bæredygtige materialer, som er BPA-fri.

 

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvad er særligt ved CamelBaks hydration packs?
CamelBaks hydration packs er rygsække eller veste med indbygget væskeblære, som er en vandbeholder og slanger, der giver håndfri mulighed for at drikke under aktiviteter som cykling, vandreture og løb.
2
Hvad er Hydroguard-teknologien i CamelBaks væskesystemer?
3
Kan jeg bruge andre drikkevarer end vand i min CamelBak?

Rygsække med drikkeblære fra CamelBak

CamelBak er særligt kendt for deres hydration packs, der er rygsække eller veste med indbyggede vandbeholdere og slanger. Disse rygsække med drikkeblære giver dig mulighed for at holde dig hydreret under aktiviteter uden at skulle stoppe op - eller tage hænderne fra styret, hvis du cykler. Det er altså håndfri drikkesystemer. Det er også en rigtig god løsning til vandreture og eller løbeture. Denne bekvemmelige løsning har gjort CamelBak til det foretrukne valg for mange udendørsentusiaster.

Med en CamelBak-rygsæk med drikkeblære kan du have betydeligt mere vand med på turen, end når du har traditionelle vandflasker med. Derfor er dette system især godt til de lidt længere ture.

CamelBak tilbyder væskerygsække i mange forskellige størrelser - både i forhold til literstørrelsen på selve rygsækken og i forhold til hvor stor en væskeblære der er eller kan være i rygsækken. Yderligere har mange CamelBak-rygsække også ventilerende mesh-paneler på rygdelen, som gør at du sveder mindre, selvom du har en rygsæk på ryggen på din tur. Dertil er der også refleksdetaljer på de fleste af deres rygsække. Dette netop for at øge synligheden, hvis du benytter rygsækken i mørke.

CamelBak laver tilmed forskellige slags ventiler med forskellige funktioner. De laver eksempelvis Big Bite-ventiler. Disse ventiler gør, at du får mere vand pr. drikketår og du bruger mindre energi, når du skal drikke af vandet. Samtidig er ventilen selvlukkende, når du ikke drikker af den.

I flere af CamelBaks væskesystemer findes Hydroguard-teknologien. Denne teknologi mindsker bakterievæksten i dit drikkesystem. Bakterier kan ellers få din beholder og slange til at lugte. Med teknologien kan du bruge din drikkeblære i længere tid, før du behøver at vaske og rense den.

Find rygsække og drikkesystemer fra CamelBak her!

 

 

Drikkedunke og drikkeflasker fra Camelbak

Udover rygsække med drikkeblære tilbyder CamelBak også et bredt udvalg af vandflasker og drikkedunke af høj kvalitet.

Drikkeflaskerne fra CamelBak har flere favorable fordele:
 

 • Holdbarhed: Produkter fra CamelBak er generelt kendt for at være ret holdbare. De er modstandsdygtige over for slag, stød og ridser, da de er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Derfor er de velegnede til udendørs aktiviteter og daglig brug.
   

 • Koldt vand: Nogle drikkedunke fra CamelBak har et ekstra isolerende lag indeni flasken, som gør at vandet deri holdes koldt i længere tid. Disse flasker hedder Podium Ice og Podium Chill.
   

 • God konstruktion: Drikkedunke og drikkeflasker fra CamelBak har ofte ergonomiske former og gribevenlige overflader, som gør dem nemme at håndtere og drikke af. Mange af flaskerne har tilmed smarte funktioner såsom en lågåbning, der kan åbnes og lukkes med én hånd.
   

 • Lækagesikkerhed: Alle drikkedunke fra CamelBak er udstyret med vildt gode tætningsmekanismer og lukkesystemer, der sikrer dig, at væsken bliver i flasken og ikke lækker, når din vandflaske er placeret på siden eller i en taske.
   

 • Indbygget drikkesystem: Mange drikkeflasker og drikkedunke fra CamelBak er designet med indbyggede sugerør eller drikkesystemer. Dette gør det nemmere for dig at drikke på din tur. Du behøver altså ikke at vippe på flasken for at kunne få vand ud af flasken.
   

 • BPA-fri: Alle drikkeflasker og drikkedunke fra CamelBak er fri for BPA, hvilket er godt for din sundhed og sikkerhed.
   

 • Stilfuldt design: CamelBak tilbyder et bredt udvalg af designs, farver og størrelser. Du kan altså nemt finde en flaske, der passer til dig og din smag.
   


Find drikkedunke og drikkeflasker fra CamelBak her!