MTB-hjul

Leder du efter nye hjul til din mountainbike, så tag et kig på vores store udvalg af hjul til mountainbike, hvor du med garanti vil finde et hjul i den størrelse du skal bruge.

Vi tilbyder både MTB-hjul som enkelte hjul, altså forhjul og baghjul, men også som hjulsæt, så du er sikret at hjulene passer sammen.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Hjul til MTB

Hvis du er ude for at din fælg ekser eller det pådrager sig andre skader under kørsel eller uheld, så kan det være du skal bruge et nyt hjul. Som mountainbikerytter er der chance for styrt, så det er ikke usandsynligt at der kan forekomme nødvendige udskiftninger.

Du finder selvfølgelig hjul i mange forskellige prisklasser og materialer. Du finder du selvfølgelig hjul til alle former for montering. Det vil sige at du både kan montere med møtrik, Quick Release og Thru Axle. Der findes hjul, der passer til 5 Speed og op til 12 Speed.

De fleste cykelhjul er lavet i aluminium, der tilbyder et solidt hjul, der vejer relativt lidt. Er budgettet lidt højere kan du investere i et hjulsæt i carbon, der giver dig mindre vægt med på turen. 
Med vores smarte filterfunktion kan du nemt krydse de ting af som du skal bruge i dit næste hjul. Så kan du ro og mag finde det præcise hjul til din cykels specifikationer.

Hvis du har brug for en hjælpende hånd til at finde de korrekte mål eller informationer på dit nye hjul. Eksempelvis hvilken speed du kører eller om du har Quick Release eller Thru Axle, så kan du med fordel tage kontakt til vores kundeservice, der med garanti kan få dig tættere på det rigtige hjul. 
​​​​​​​
Vi har prismatch på alle vores varer, så derfor kan du også få dit næste hjul til mountainbike til den bedste pris.