Elite - hometrainer og tilbehør til din træning

Elite er primært kendt for deres hometrainere. De er kendt for modeller som Elite Direto XR-T, Elite Suito-T som blandt andet kan simulere stigninger og dermed forbedre din træningsoplevelse, selvom du sidder indendørs langt fra landevejen. Elite Turno skiller sig yderligere ud ved at benytte Smart Fluid Technology, som skaber modstand ved hjælp af væske.

Derudover er Elite kendt for en af verdens letteste drikkedunke, Elite Fly, og flaskeholdere, der gør det let for dig at tanke op, selvom du cykler i høj fart. Elite leverer produkter til nogle af de største professionelle hold i cykelsporten, og du kan også få glæde af deres innovative designs.

Elite er et italiensk mærke med mange år på bagen og stor erfaring i at udvikle lækkert cykeludstyr. Hos Cykelgear tilbyder vi et bredt udvalg af Elite-hjemmetrænere, uanset om du er begynder eller rutineret. Vi forhandler naturligvis også de populære drikkedunke, så du kan holde dig hydreret på cyklen.

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Passer en Elite-hometrainer til min cykel?
Elites hometrainere passer til de fleste cykler - uanset om du vælger modeller med Direct Drive eller Wheel-on system. Elite hometrainer med Direct Drive leveres med både Quick Release til 130 og 135 mm, og der medfølger adapter til op til 142x12 mm Thru-Axle. Wheel-on systemer passer til de fleste cykler med hjulstørrelse på 24" til 29".
2
Hvad er Direct Drive-system på hometrainer?
3
Hvad er Wheel-on-system på hometrainer?
4
Kan jeg koble min Elite-hometrainer op til mit Zwift-abonnement?
5
Hvordan opleves træning med Elite Suito-T og Direto XR-T?

Fordelen ved en Elite-hometrainer

Når efterår og vinter rammer, kan det være koldt og surt at hoppe på cyklen, men det betyder ikke, at du skal miste din gode cykelform. Med en Elite-hometrainer får du fordelen af at cykle hjemme i stuen, eller lige der hvor det passer dig. Du er ikke længere afhængig af vejret, når du vil træne.

Uanset om du er begynder eller øvet, har Elite en hometrainer, der passer til dit budget og ambitioner. Elite Direto XR-T, Elite Suito-T og Elite Turno har såkaldte Direct Drive-systemer, hvor du har fordel af en mere realistisk cykeloplevelse. Hvorimod andre modeller som Elite Novo Force Deluxe, og Elite Qubo Fluid er Wheel-on system, som er billigere men også kan være hurtigere at montere.

Hvis du motiveres af at tracke din træning, giver Elites hometrainere dig rig mulighed for at nørde. Elite har udviklet en sensor, der kan måle power/kadence som et værktøj til at måle dit fremskridt på cyklen. Derudover er Elites modeller smart-trainere, så du kan benytte forskellige træningsapps til at simulere en distance og gøre din træning mere spændende.

 

 

De populære hometrainere Elite Suito-T og Direto XR-T

Hos Cykelgear forhandler vi den populære Elite Sutio-T og Direto XR-T så du kan nyde fordelen af en realistisk træningsoplevelse.

 

Fordelene ved Elite Suito-T og Direto XR-T:
 

 • Simulering af stigninger
   

 • Justering af modstand med præcision
   

 • Støjsvag
   

 • Nøjagtig måling af kadence/power med indbygget sensor
   

Elite Suito-T og Direto XR-t giver dig en realistisk oplevelse af at køre på landevejen, selvom du sidder hjemme i stuen. Du kan holde formen ved at træne stigninger. Så kan du give dit team baghjul, når udendørssæsonen starter. Hometrainerne får desuden ros for en støjsvag oplevelse. Når du træder i pedalerne vil du primært høre kæden på kassetten, når du skifter gear og den svage lyd af et svinghjul i maskinen.

 

 

Elite-hometrainer til både racercykler og mountainbikes

Elites hometrainere er lette at tilpasse - uanset om du kører racer, gravel, eller mountainbike. Der findes grundlæggende to typer hometrainere: Direct Drive og Wheel on.

 

Direct Drive-system

Modeller som Elite Direto XR-T, Elite Suito-T og Elite Turno er såkaldte Direct Drive-systemer, hvor du tager baghjulet af og monterer cyklen på hometraineren. De leveres så de let kan monteres med:
 

 • Quick Release.
   

 • Adapter til Thru-Axle 142x12 mm.
   

 • Kompatibel med skivebremser.
   

 • Kan leveres uden kassette, så du kan vælge netop den, der passer til din cykel.
   


Hvis det ikke passer til din cykel, forhandler Cykelgear også adapter til Thru-Axle i 135x10 mm eller 135x12 mm.

 

Wheel-on-system

Andre modeller som Elite Novo Force Deluxe og Elite Qubo fluid er Wheel-on systemer, hvor du sætter cyklen på hometraineren med baghjulet ved med hjælp af en medfølgende Quick-Release-aksel placerer cyklen med baghjul på hometraineren. Her kan de fleste cykler med hjulstørrelse mellem 24-29" monteres.