Ringeklokke til din cykel

Hos Cykelgear har vi både billige ringeklokker og seje ringeklokker. Vi har et stort udvalg med mange forskellige farver og designs fra stærke og populære brands, såsom Knog og Force.

Der er de helt klassiske ringeklokker, sjove ringeklokker til børn og ringeklokker i nye moderne styles og designs. Vi har ringeklokker til alle styr - på racercykler, mountainbikes, løbehjul og børnecykler. Vores ringeklokker findes i forskellige materialer, som blandt andet messing, kobber, stål og aluminium. Du vil altid kunne finde en ny ringeklokke, som er det bedste match til netop din cykel eller børnecyklen.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilken ringeklokke er bedst?
Hvis du blot skal have en ringeklokke, der skal leve op til lovkravet om, at klokken skal have en klar lyd, så er der mange at vælge imellem. Der findes også ringeklokker, der er flotte i designet - og nogle er også elektroniske. Se det store udvalg på Cykelgear.dk.
2
Findes der sjove ringeklokker til børn?

Ringeklokker til alle cykler og cyklister

En ringeklokke skal bruges til at få andres opmærksomhed, når du kommer cyklende bagfra og har planer om at overhale. Udover at være god til dette formål og være af høj kvalitet, så må klokken jo også godt have lidt attitude - i form af et motiv eller en flot form.

Du kan style og sætte personligt præg på både cykler, løbecykler og løbehjul med en ringeklokke. Til børn og barnlige sjæle findes der blandt andet sjove ringeklokker, pivdyr og horn. En sjov og sej klokke monteret på dit barns cykel kan gøre virkelig meget glæde.

Klokkerne fra Knog er blevet populære med deres smalle og anderledes design, som i øvrigt fås i alle mulige farver og metaller. Der findes også elektroniske ringeklokker, der ved hjælp af strøm afgiver lyden fra en traditionel ringeklokke.

Din nye ringeklokke kan påsættes styret på flere forskellige måder. Nogle klokker kan du montere med gummiringe, hvilket gør montering og aftagning af klokken nem. På de fleste cykler monteres ringeklokken med fastskruning på styret. På den måde sidder din ringklokke virkelig godt fast på dit styr.

 

Ringeklokke cykel - Klokke med elastik montering
Ringeklokke - Basil blomsterklokke Scarlet/Red  Ringeklokke - Horn/Ringeklokke Hval  Ringeklokke cykel -       Ringeklokke cykel - Biler Ringeklokke     Ringeklokke cykel - Horn til cyklen

  

 

Krav til ringeklokker

En ringeklokke er noget af det mest essentielle tilbehør til din cykel. Det er endda lovpligtigt at have en ringeklokke udstyret på sin cykel - og den skal sidde på cykelstyret, så det er nemt for dig at bruge den. Samtidig skal klokken have en klar tone, som nemt kan høres af andre, så du kan gøre opmærksom på dig selv i trafikken og på cykelstien.

Det er vigtigt lige at have for øje, at de sjove alternativer til ringeklokken, såsom sjove pivdyr eller båthorn, faktisk ikke udfylder funktionen for den lovpligtige ringeklokke. Det vil altså sige, at hvis du har et horn eller pivdyr på din cykel, så skal du også have en klassisk ringeklokke på cyklen. Andre trafikanter skal kunne høre og genkende den almindelige advarselslyd fra en cykelklokke.