Sadeltasker

Sadeltasker er små tasker der kan monteres lige under sadlen, det kan være meget praktisk at have en sadeltaske, fordi sadeltasken, kan indeholde de mest nødvendige ting til cykelturen, det kan være ting som lappegrej, dækjern, penge, slanger, multitool, førstehjælp, samleled, strips og meget mere.  

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Sadeltaske til cykel

Det er en rigtig gode ide at overveje hvor meget du skal have med i din sadeltaske. Det er vigtigt for at vælge den rigtige størrelse. Vælger du en for lille taske, kan du ikke have det hele med. Men vælger du en taske, der er for stor, giver det også et problem. Så vil de ting du har i tasken meget nemt komme til at rasle og larme, pga. cyklens bevægelser og underlaget. Derfor er det en god ide at gå efter en sadeltaske, der passer nogenlunde i størrelsen med det indhold,du vil have med i sadeltasken.

 

Montering af sadeltaske på cykel

Langt de fleste sadeltasker monteres på rørene under sadelen, dog er det forskelligt, hvordan de monteres.

Nogle monteres med stropper, typisk med velcro. Andre har et lille system, der skal skues fast, så sadlen kan klikkes af og på efterfølgende. Det system kan være ekstra smart, hvis du ikke altid vil have tasken med, eller hvis du skal have tasken helt af under turen. Stropsystemet er smart, hvis du flytter din sadeltaske fra cykel til cykel.

Vi har mange forskellige sadeltasker, så du har mulighed for at finde den helt rigtige til dit behov