Wahoo Fitness

Wahoo Fitness er et af cykelverdens mest anerkendte mærker. De leverer produkter og teknologi af den allerhøjeste kvalitet. De er eksempelvis skabere af smarte cykelcomputere og funktionelle indendørs cykeltrænere - her både træningsruller og hometrainere. Dertil laver de også pulsmålere, kadencesensorer, hastighedssensorer og apps, der passer til indendørs cykeltræning.

Firmaet blev grundlagt i 2009 i Atlanta, Georgia, i USA, af Chip Hawkins. Chip var en ambitiøs cykelrytter og teknologientusiast. Hans vision var at skabe innovative træningsløsninger, der kunne hjælpe atleter til at tracke og forbedre deres præstationer - og samtidig gøre træningen sjovere og mere motiverende. Chip Hawkins så en stor mulighed i at kombinere avanceret teknologi med både cykeltræning og andre former for fitnesstræning.

Wahoo Fitness er derfor blevet kendt for at producere teknologi, som er yderst givtigt at have til måling af træningsresultater. I deres teknologi bruger de deres selvopfundne ANT+, hvor målerne kan kommunikere med blandt andet smartphones og computere. Wahoo er tilmed kendt for deres førsteklasses produkter - blandt andet inden for cykelcomputere og hometrainere. De er dygtige til at kombinere software med hardware, hvilket giver dig en problemfri og integreret træningsoplevelse. Deres løsninger er tilmed brugervenlige og kan bruges af både professionelle atleter og motionister.

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvad er Wahoo KICKR?
Wahoo KICKR er en serie af blandt andet hometrainere og træningsruller, som er smarte til effektiv indendørs cykeltræning.
2
Hvad er særligt ved cykelcomputere fra Wahoo?
3
Hvilke hometrainere laver Wahoo?

ANT+ fra Wahoo

ANT+ er en revolutionerende trådløs teknologi, som Wahoo har udviklet. Med ANT+ kan enheder som pulsmålere, hastighedssensorer og kadencesensorer nemlig kommunikere med hinanden og med smartphones, computere eller andre kompatible enheder.

Med ANT+ fra Wahoo er det nemt at spore og analysere præcise træningsdata fra dine præstationer, hvilket hjælper dig med at nå dine mål og forbedre dine færdigheder. ANT+ giver også mulighed for, at du kan oprette forbindelse til diverse træningsapps. Dette åbner også op for, at du kan konkurrere mod dine venner i interaktive træningsprogrammer og deltage i virtuelle cykelløb.

 

Cykelcomputere fra Wahoo

Wahoo-cykelcomputere har mange fordele og smarte features. Her er nogle af dem:
 

 • Brugervenlighed: Cykelcomputerne fra Wahoo har et brugervenligt design og intuitive grænseflader. Computeren er nem at sætte op og navigere i - for både erfarne og nye cykelentusiaster.
   

 • Trådløs forbindelse: Med Wahoos ANT+ kan du nemt koble cykelcomputeren op med andre enheder og derved får du den præcise måling af dine præstationer. Med den trådløse forbindelse kan du synkronisere data med blandt andet din smartphone og pc.
   

 • Strava-segmenter: Wahoo-cykelcomputere har ofte Strava-segmenter integreret. Du får derved mulighed for at kunne konkurrere mod dine egne tidligere præstationer eller andres præstationer på populære ruter.
   

 • Læsbar skærm: Skærmene på Wahoo-cykelcomputere er typisk lyse, klare og letlæselige under forskellige vejr- og lysforhold.
   

 • Batterilevetid: Wahoo-cykelcomputere har ofte en lang batterilevetid. Dette kan være rigtig praktisk for dig, som tager ud på de lidt længere cykelture.

   

Se vores udvalg af smarte cykelcomputere fra Wahoo her!

 

Hometrainere og træningsruller fra Wahoo

Wahoo hometrainer og træningsruller er populære valg blandt cyklister, som gerne vil træne effektivt indendørs. Der findes flere forskellige hometrainere fra Wahoo, blandt andet Wahoo KICKR Core, Wahoo KICKR Rollr, Wahoo KICKR Snap og Wahoo KICKR V6. Wahoo-hometrainere er kendt for deres høje kvalitet og brugervenlighed. Wahoos smarte indendørs cykeltrænere tilbyder samtidig en realistisk cykeloplevelse med en jævn modstand. Hometraineren fra Wahoo giver også præcise målinger af træningsdata og mulighed for, at du kan integrere dem med træningsapps og andet software.

Fælles for hele hometrainer-serien fra Wahoo er, at de hedder noget med KICKR. For at se forskellene på de forskellige hometrainere fra Wahoo, kan du læse mere om dem hver især ved at læse beskrivelsen til hver enkelt hometrainer i vores webshop.
 

Se vores udvalg af Wahoo hometrainere her!