Sæsonstart - stort udvalg til skarpe priser her.

Endura

Endura har været en prominent figur i cykelindustrien siden sin begyndelse i Skotland i 1993. Virksomheden blev grundlagt af Jim McFarlane og har siden da dedikeret sig til at producere kvalitetscykeltøj og udstyr, der matcher de krævende behov hos cyklister på alle niveauer.

Enduras rejse begyndte med en passion for cykling og et ønske om at skabe produkter, der kunne forbedre oplevelsen for ryttere verden over. Fra de tidlige dage i en skotsk garage har Endura vokset sig til en global leder inden for cykelbeklædning og tilbehør. Deres dedikation til innovation og teknologi har været drivkraften bag deres succes.

Endura er kendt for sit fokus på avancerede materialer og teknologier, der skaber funktionelt og holdbart cykeltøj og udstyr til cykling. Deres produkter er udviklet med cykelryttere i tankerne og er skabt til at imødekomme de udfordringer, som enhver cyklist kan støde på.

Siden starten har Endura været foretrukket af nogle af de bedste atleter og top teams indenfor landevejscykling, MTB og triatlon. I tæt samarbejde med atleter og eksperter har det medført til udvikling af cykeltøj, som er til de bedste.

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvilke materialer bruger Endura til deres cykeltøj
Endura bruger en række materialer af høj kvalitet, herunder tekniske stoffer som lycra, polyester, og andre innovative stofblandinger, der tilbyder åndbarhed, strækbarhed og svedtransport.
2
Er Endura-cykeltøj velegnet til al slags vejr?
3
Hvordan plejer jeg mit Endura-cykeltøj?
4
Hvilken slags cykeltøj tilbyder Endura?

Endura: Cykeltøj og udstyr i verdensklasse

Endura, førende inden for cykeltøj og udstyr, tilbyder en imponerende palette af produkter til enhver, der begiver sig ud på to hjul, uanset om det er på stierne, på vejen, pendleruten eller på BMX-banen.

Endura er synonym med kvalitet, især inden for MTB-verdenen, hvor deres Hummvee-serie er et must-have for mountainbikere. Kendt blandt MTB-entusiaster, er serien, der omfatter den populære Endura Hummvee II shorts (Endura MTB-shorts). Shortsene er tilgængelige i et væld af farver og designs. Ud over shorts inkluderer Hummvee-serien også trøjer, jakker, handsker, hjelme og bukser (Endura MTB-bukser).

Se vores udvalg af Endura Hummvee II-cykelshorts her!
 

 

Endura-cykeltøj

Endura har en omfattende samling af cykeltøj, der spænder fra cykeltrøjer, cykelbukser og cykeljakker til cykelhandsker og hovedbeklædning - alt sammen skabt til at give komfort, åndbarhed og beskyttelse i varierende vejrforhold og terræn. Du kan udover at købe Endura-cykeltøj blandt andet også købe en Endura-regnjakke - altså en cykeljakke, som er helt vandtæt.

Følg nedenstående links for at se det flotte udvalg fra Endura:
 

 

Cykelsko og cykelhjelme fra Endura

Selvom Enduras mest iøjnefaldende produkter omfatter cykelshorts, lange bukser og cykeljakker, tilbyder Endura også et bredt udvalg af blandt andet cykelsko, cykelhjelme, cykelhandsker, cykelbriller og skoovertræk. Alle produkter fra Endura har kombinationen af innovation og funktionalitet for at kunne imødekomme alle cyklisters behov.

Se vores udvalg af cykelsko fra Endura her!

Se vores udvalg af cykelhjelme fra Endura her!