V-bremser til din cykel

Her finder du v-bremser til din cykel. V-bremser er en type cykelbremser, der bruger to pads eller bremseklodser, der er justeret i en V-form på cyklens fælge. Når håndbremsen på din cykel aktiveres, presses bremseklodserne mod fælgens sider for at skabe friktion og dermed bremse cyklen.

Disse bremser er almindelige på ældre cykler og kan stadig findes på nogle nye cykler også, eksempelvis citybikes. Vi forhandler dem i anerkendte mærker, blandt andet Shimano og Magura.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvordan fungerer V-bremser på en cykel?
V-bremser bruger to bremseklodser, justeret i en V-form, der presses mod fælgens sider for at skabe friktion og bremse cyklen, når håndbremsen aktiveres.
2
Hvilken type cykler passer bedst med V-bremser?

Køb v-bremser til din cykel

V-bremse cykel - Shimano v-bremse til for sortV-bremser bruges typisk til ældre cykler eller til citybikes. Har du denne type cykel og har brug for at udskifte bremsen, så er det en v-bremse, du skal anskaffe dig. Den klassiske v-bremser med kabeltræk er den mest udbredte - og den er billig og driftsikker.

Har du en anden type fælgbremser, som ikke er v-bremse, så er det nok en racerbremser. Hvis det er denne du er på udkig efter, så finder du racerbremser her!

Husk, at det ikke er muligt at bytte din v-bremser ud med en racerbremser. De to typer bremser minder om hinanden, men er ikke kompatible.