Cykelkurve

Cykelgear.dk har mange forskellige cykelkurve til montering foran på cyklen og bag på cyklen. Foran på cyklen kan cykelkurven både monteres på styret, på et lad eller mellem styr og forgaffel med stivere. Bagpå cyklen er cykelkurven som regel monteret på bagagebæreret. Dertil findes både de fastmonterede cykelkurve og cykelkurve med kliksystem.

Vi har et stort udvalg af cykelkurve i mange forskellige størrelser og lavet i forskellige materialer. Vi fører blandt andet cykelkurve fra disse populære brands: Atran Velo, Basil, Force og Wald. Cykelgear har et stort udvalg af billige cykelkurve, kurve til mountainbike, kurve til citybike og elcykel, kurve til børnecykler - og cykelkurve i diverse designs, mønstre og materialer.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Kan man få cykelkurve med kliksystem?
Ja, der findes flere forskellige producenter, der laver kliksystem til både cykelkurve og cykeltasker. Det gør blandt andet KLICKfix og Basil.
2
Kan man få en cykelkurv til transport af hunde?
3
Hvilken cykelkurv passer til min cykel?
4
Hvordan monteres en cykelkurv på styret?
5
Hvad er forskellen på en cykelkurv og en cykeltaske?

Cykelkurv foran på cyklen

Der kan være mange årsager til at vælge en cykelkurv, der sidder ved dit cykelstyr. Hvis du for eksempel har en cykelstol monteret bag på din cykel, er det smart med en cykelkurv foran. Derved kan du nemmere transportere en rygsæk eller lignende oppakning foran på cyklen.

Cykelkurv - Basil Darcy L kurv i fletCykelkurv - Wald XXL cykelkurv sortKurve til front kan monteres på flere forskellige måder. Mange gange er cykelkurve til front monteret med stivere, der går ned til forgaflen og med et beslag, der går ind til frempinden. En cykelkurv, der er monteret på fronten af cyklen, er meget stabil, og gør at kurven kan bære mange kg. Det sikrer desuden også, at ingen kan stjæle din kurv, da den sidder bedre fast.

Alternativt kan cykelkurve, der skal monteres på styret, enten sættes fast med bøjler, der går ned over styret, eller med et kliksystem. På den måde kan cykelkurven klikkes af og på, hvilket gør, at den eksempelvis kan tages med på skovtur og indkøb.

Frontkurve findes i alle størrelser - lige fra de helt små kurve til børnecyklerne til de store kurve til cykler på både 26" og 28".
 

 

Cykelkurv til bagagebærer bag på

Mange fortrækker at have en kurv monteret bagpå. En af fordelene ved cykelkurv på bagagebæreren er, at vægten af kurven og indholdet ikke påvirker styreegenskaberne på cyklen. Og ofte er der bedre plads i en kurv bagpå cyklen.

Kurvene findes både i udgaver, der er fastmonteret og aftagelige. Her er kurven også blot klikket på, så man let kan tage den med på indkøb el.lign. Vi har et stort udvalg af billige kurve til cyklister. Cykelkurve bagpå kan bære mange kg. Ved hvert produkt kan du se, hvor mange kg hver kurv kan holde til.

En cykelkurv er et god alternativ til at tage bilen, når du skal fragte ting eller have ekstra udstyr med på cykelturen. Der er mange forskellige muligheder for, hvordan den ekstra plads i cykelkurven kan være dig behjælpelig.
 

Cykelkurv - Basil bagkurv Cento alu 40x24x21 sølv Cykelkurv - Basil Icon M kurv til bagagebærer Cykelkurv - Atran Velo Kurv EPIC AVS Cykelkurv Bag
 


Billige cykelkurve i diverse materialer og design

Cykelkurve fås i flere forskellige materialer og designs. Der findes cykelkurve i stål, aluminium, en flettet cykelkurv og kurve i stof, ofte kombineret med aluminium. Stofkurven kan ofte foldes sammen og fylder derfor ikke meget, hvis du tager den af og medbringer den. Aluminiumskurvene har ofte lidt tykkere rør-dimensioner. Stålkurve er generelt stærke og billige. Et alternativ til cykelkurve kunne være en plast- eller en trækasse. Her er kassen ofte monteret på en bagagebærer. Det er også muligt at montere en bagageboks til opbevaring af ting på din cykel.
 

 

Cykelkurve med kliksystem

Det er blevet ret populært at have en cykelkurv, der kan klikkes af cyklen og tages med. Det giver fleksibilitet og på den måde, kan du benytte kurven til flere ting. Hvis du køber en rummelig cykelkurv, kan du for eksempel tage den med ind i buktikken, når du handler.

Cykelkurv - Klickfix Bikebasket Blå med prikkerDer er flere forskellige producenter, som laver kliksystemer til cykelkurve. KLICKfix laver for eksempel ret populære produkter med kliksystemer. KLICKfix-kurvene findes i alle mulige afskygninger. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker og har brug for. Der findes endda også kurve til hunde.

Cykelkurv - Klickfix Uni Cykelkurv Hvid til frontDerudover laver blandt andre Fastrider og Basil cykelkurve og cykeltasker til et MIK-system, som du kan have på bagagebæreren. Systemet med MIK muliggør blandt andet, at du nemt kan skifte mellem cykelkurv, en taske og andet tilbehør.

Skal du bruge mere plads end hvad en cykelkurv kan tilbyde, kan du med fordel se, hvilke cykeltasker, vi har med klik-system.
 

  

Tilbehør til cykelkurve

Hvis du mangler tilbehør til din cykelkurv som f.eks. et overtræk, regnslag eller en blomsterkrans kan du også finde det hos Cykelgear.
 

 

Vælg den rette cykelkurv til dig

Når du vælger din nye cykelkurv, skal den passe både fysisk til din cykel og til dit behov. Har du svært ved at finde ud af, hvad der er det bedste match til din cykel, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig.