Cykeltasker

I dag findes der mange varianter af cykeltasker, og de kommer også i utroligt mange forskellige størrelser. Med en cykeltaske har du mulighed for at pakke dine genstande mere fordelagtigt på cyklen i forhold til fordeling af vægt - og dermed udnytte cyklens fulde potentiale. Herved skal du ikke balancere med indkøbsposer på styret eller cyklens bagagebærer. Uanset hvad dit behov er - om du skal have ekstra opbevaringsplads til indkøb på din cykel, om det er plads til ekstra tøj eller om det er til en lille cykelpumpe, så findes der helt sikkert en cykeltaske til netop dit formål og behov.

Hos Cykelgear har vi et stort udvalg af forskellige cykeltasker. Du kan finde mange forskellige typer af cykeltasker. Her på siden kan du finde cykeltasker fra et hav af producenter. Vi forhandler cykeltasker fra populære mærker såsom AGU, Ortlieb og Basil. De fleste tasker kommer i dag i et smart og funktionelt design, så der er ingen undskyldning for ikke at investere i de praktiske og funktionelle tasker. Vi garanterer, at det vil gøre din cykeltur meget lettere.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvad er forskellen på cykeltasker og cykelrygsække?
Den primære forskel er, at cykeltasker sættes fast på din cykel, hvor cykelrygsækken derimod er noget, som du bærer på ryggen. Dog kan nogle cykeltasker tages af cyklen og tages med - og nogle cykelrygsække kan sættes fast og tranporteres på selve cyklen i stedet for på ryggen.
2
Hvilke cykeltasker er gode til bikepacking?

Typer af cykeltasker

Uanset hvad dine opbevaringsbehov på en cykel er, kan du finde mange forskellige modeller, størrelser og løsninger, der kan være ideelle for dig. Du kan finde cykeltasker, der passer perfekt til dagligdagen og som kan indeholde alt fra dine indkøbte dagligvarer til studiebøger eller din computer. Hvis du derimod ikke har brug for så meget plads, kan du også finde mindre tasker, der kan indeholde småting, som eksempelvis et foldedæk, en slange eller en lille cykelpumpe. Det kan også være, at du skal på en længere tur på din cykel - måske endda på en cykelferie - og har brug for noget smart oppakning til din cykel ved hjælp af praktiske cykeltasker.

Det er blevet populært at have cykeltasker på bagagebæreret og cykeltasker til montering inde i cykelstellets ramme. Hvilke cykeltasker, du vælger at købe, kommer helt an på, hvordan du foretrækker at have din bagage på cyklen. Cykeltasker giver dig den fordel, at du kan have bagage med på cyklen, uden at skulle have det på ryggen i en rygsæk.

Der findes som sagt adskillige typer af cykeltasker. Vi har her udvalgt og lavet en liste over de mest populære cykeltasker:
 

 • cykeltaske til bagagebærer
   

 • styrtaske
   

 • sadeltaske og taske til sadelpind
   

 • steltaske til skrårør
   

 • overrørstasker
   

Herunder vil hver slags cykeltaske blive forklaret yderligere, så du kan kende forskel på dem:
 

 

Cykeltaske til bagagebærer

Cykeltasker - Basil Tour XL Taskesæt VandtætDer findes forskellige varianter af cykeltasker til bagagebæreret. Du kan sætte en enket cykeltaske direkte på bagagebæreret. Du kan også montere cykeltasken på siden, hvilket også kaldes sidetasker. Vil du have mere opbevaringsplads, kan du vælge dobbelte cykeltasker til bagagebæreren. Det vil især være praktisk til cykelferien, hvor du derved placerer vægt ligeligt bagpå cyklen.

 

Styrtaske

Cykeltasker - AGU Venture Styrtaske BlåDenne type cykeltaske fås i diverse størrelser. Tasken monteres på styret. Nogle styrtasker kan også monteres andre steder på cykler. Der er mange måder at gøre det på. Der findes cykeltasker, som har en rem, så du kan tage cykeltasken med videre som en almindelig taske.

 

Sadeltaske og taske til sadelpind

Cykeltasker - AGU Venture Sadel Taske Army GrønSadeltasken monteres direkte under sadlen. Samtidig findes der også flere typer cykeltasker, der kan sættes fast på selve sadelpinden. Disse minder meget om hinanden. De sadeltasker, du finder på denne side er overvejende beregnet til bikepacking, da de er større end de almindelige sadeltasker. Har du brug for en mindre sadeltaske, kan de findes på vores side med sadeltasker.

 

 

Steltaske til skrårør

En steltaske til skrårøret er typisk til cykelrytteren, som blot skal have de mest nødvendige ting med sig på cykelturen. Tasken sættes fast på cyklens stel - ved skrårøret.

 

Overrørstasker

Hvis din nye cykeltaske er en overrørstaske, skal den sættes fast på cyklens stel og hjælper dig med at have nogle vigtige småting med på turen, uden at du skal have det med i en rygsæk eller andet.

Cykeltasker - Basil Taske til Mobiltelefon og Rum til opbevaring

 

 

Montering af cykeltasker

En af de ting du skal overveje, når du køber en cykeltaske – udover størrelsen – er hvor du vil have tasken monteret henne. De forskellige modeller og størrelser kan nemlig monteres forskellige steder på cyklen alt efter behov og ønske.
I denne kategori kan du bl.a. finde tasker, som passer perfekt til styret, sadlen eller bagagebæret. Du skal også tage højde for hvor meget, du skal have med på cyklen vægtmæssigt, da der naturligt nok også er vægtbegrænsninger på de forskellige cykeltasker.
 

 

Vandtætte cykeltasker

Er du på udkig efter en vandtæt cykeltaske, skal du være opmærksom på at tjekke beskrivelsen ved selve produktet. Nogle cykeltasker er vandtætte, mens andre ikke er det, men så har de muligvis et tilhørende regnslag dertil - eller det kan tilkøbes. Det kan være en god ide at investere i, når du skal ud at cykle i det danske vejr. Ortlieb cykeltasker laver blandt andet nogle fine vandtætte cykeltasker. Vær opmærksom på om den cykeltaske, du kigger på, er vandtæt eller vandafvisende, da det har en stor forskel.
 

 

Cykeltaske eller cykelrygsæk

Hvis du tit tager cyklen, når du skal handle eller på en længere tur, hvor du har brug for plads til dine sager, så kan det være svært at vælge mellem at have en rygsæk eller en taske med på sin cykel. Er du eksempelvis ude på en racercykel, er det nok smartest med en mindre cykeltaske, hvor du kan have lappegrej og en cykelpumpe med - fremfor at have en rygsæk på ryggen.

Den overordnede forskel på de fleste cykeltasker og cykelrygsække er, at cykeltasker sættes fast på cyklen og giver dig en større bevægelsesfrihed med kroppen. Cykelrygsækken er derimod en opbevaringsmulighed, som du har med dig på ryggen. Medmindre du selvfølgelig har en cykelkurv eller et bagagebærer, hvor du kan placere cykelrygsækken.

Det kan nu også være smart at have en almindelig rygsæk med, da det er en taske, som du kan tage med dig, når du har parkeret din cykel et sted. Det skal dog lige siges, at mange cykeltasker også kan tages med. Nogle findes endda med et smart kliksystem.

Nogle cykelrygsække fås også med væskeblære, så du på den måde kan suge vand fra en slange, imens du cykler. Overvejer du at købe en cykelrygsæk frem for en cykeltaske, så kig nærmere på vores udvalg af cykelrygsække.

Cykeltasken er en smart løsning til at transportere sine ting frem, når du er på en længere tur eller du har meget vægt på. Cykeltasker er især gode til bikepacking, hvor du typisk har brug for ekstra plads i taskerne.
 

 

Få hjælp til valg af cykeltaske

Har du brug for hjælp til at finde frem til den helt rigtige cykeltaske til netop dig? Så kan du kontakte vores kundeservice. Her sidder vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning – om alt lige fra cykler og værktøj, til cykelhjelme og cykeltasker. Sammen kan vi finde frem til den cykeltaske, der passer til din cykel og dine behov.