Bleed kit og værktøj til hydrauliske skivebremser

Her finder du bleed kits, som bruges til vedligehold af hydrauliske skivebremser. Derudover finder du her også diverse værktøjer, som er nyttige at have, når du skal fikse noget på dine hydrauliske bremser.

Ved hjælp af et bleeding kit, kan du sikre at bremsesystemet er fri for luft og dermed fungerer optimalt, hvilket er afgørende for effektiviteten af bremserne.

Vi forhandler bleed kit og værktøj fra anerkendte producenter som blandt andre SRAM, Shimano, Birzman og Force.

 

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvad er et bleed kit?
Et bleed kit er et værktøjssæt, der bruges til vedligeholdelse af hydrauliske skivebremser. Det sikrer, at bremsesystemet er fri for luft, hvilket er afgørende for bremsernes optimale funktion og effektivitet.
2
Hvorfor skal jeg bleede (udlufte) mine hydrauliske skivebremser?

Opgradér dine cykelbremser med et bleed kit og værktøj til hydrauliske skivebremser!

Bleed kit til hydrauliske skivebremserVed bleeding - eller udluftning - af dine hydrauliske skivebremser kan du sikre dig, at dine bremser fungerer optimalt og giver dig den bedst mulige bremsekraft.

Det er vigtigt, at du har det rette værktøj til dine hydrauliske skivebremser, når du løbende skal vedligeholde og optimere din cykels bremseydeevne.

Når du vælger et udlufter-kit, skal sættet passe til din specifikke cykelmodel. Der er forskellige typer bleed kits tilgængelige, der passer til forskellige bremsekalibre og mærker. Sørg for at undersøge din cykels specifikationer eller få vejledning fra en ekspert for at vælge det rette kit til din cykel. Samtidig skal du også sikre dig, at den medfølgende bremsevæske er den korrekte type til din cykel. Bremsevæsken spiller en afgørende rolle i bremsefunktionen. Det er derfor essentielt, at du bruger den type bremsevæske, som anbefales at bruge til den type bremser, der sidder på netop din cykel.

Har du brug for at købe mere bremsevæske kan du se vores udvalg af bremsevæske her!

For at få mest muligt ud af dine hydrauliske skivebremser, kan du også overveje, om det er tid til udskiftning af bremseklodser - eller om du eventuelt skulle investere i nogen af højere kvalitet.

Se vores udvalg af klodser til skivebremser her!

Hvis du har brug for hjælp til, hvordan du bleeder dine hydrauliske bremser, kan du se hvordan i denne guide.