Tubeless-væske, ventiler, fælgtape og andet tubeless-tilbehør

Her finder du alt, hvad du skal bruge, når du kører med tubeless-cykeldæk, tubular - eller hvis du gerne vil skifte over til at køre med tubeless.

Vi har alt fra tubeless-væske til ventiler, fælgtape, væskesæt, reparationssæt, fælglim, konverteringskit og alt muligt andet nødvendigt tilbehør til tubeless og tubular.

Udforsk vores sortiment af pålideligt og kvalitetsbevidst tubeless-tilbehør, der er skabt til at gøre din cykeltur til en ren fornøjelse. Vi fører produkter fra nogle af de mest anerkendte brands indenfor tubeless, eksempelvis Orange Seal, X-Sauce, Stan’s, Muc-Off, Silca og Peaty’s.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvad er tubeless-væske, og hvad er dens formål?
Tubeless-væske, også kendt som sealant, bruges til at forsegle små huller i tubeless-dækket og forhindre punkteringer ved at danne en lufttæt forsegling.
2
Hvilket tilbehør er nødvendigt for at køre med tubeless-dæk?
3
Hvad er fordelene ved at køre med tubeless-dæk?

Udstyr til cykelrytteren med tubeless

Disse elementer udgør en grundlæggende liste over de mest væsentlige ting, du skal bruge som cykelrytter, når du kører med tubeless-dæk:
 

 • Tubeless ready-dæk
  Disse dæk er specieldesignet til at køre uden slange. Dækkene har tættere væv og kommer med en forseglet inderside.
   

 • Tubeless-ventiler
  Tubeless-ventiler er længere end standardventiler og er designet til at passe til tubeless-fælge for at muliggøre nem tilføjelse af forsegler.
   

 • Tubeless-fælge
  Disse fælge har et forseglet fælgkanal-design, der tillader dækket at forsegle lufttæt uden brug af en slange.
   

 • Tubeless-væske (sealant)Tubeless-væske - Orange Seal Tubeless væske Endurance 473 ml
  Tubeless-forsegler (sealant) er en væske, der fyldes i dækket for at forsegle små huller og forhindre punkteringer. Det holder dækket lufttæt. Vi har et stort udvalg af tubeless-væske fra flere forskellige mærker og i forskellige størrelser af doseringsflasker. 
   

 • Dækjern
  Dækjernet bruges til at fjerne dækket fra fælgen og også til at installere eller justere dæk på fælgen.
   

 • Ventilværktøj
  Det kan være praktisk at have ventilværktøj, da tubeless-væsken ofte hældes ind gennem ventilen.
   

 • Pumpe eller kompressor
  En stærk pumpe eller en kompressor er nødvendig for at opnå og opretholde det rette lufttryk, der skal forsegle dækket ordentligt.
   

 • Rengøringsvæske og klud
  Det er godt at have både en klud og noget rengøringsvæske, så du kan rengøre fælgen og dækket ordentligt, da en ren overflade hjælper med at skabe en bedre forsegling.
   

 • Saks eller kniv
  Du skal kunne skære overskydende dækmateriale væk eller kunne fjerne eventuelle ujævnheder på dækket.
   

 • Ekstra dækforsegler
  Det er altid en god idé at have ekstra forsegler ved hånden i tilfælde af, at dækket mister noget af sin forseglingsevne eller har brug for en påfyldning.
   

 • Ekstra ventiler og fælgbånd
  Det er altid en god idé at have ekstra ventiler og fælgbånd til at ligge, så du er forberedt på enhver form for ventilfejl eller behov for at udskifte fælgbånd.
   

 • Handsker og beskyttelse
  Da arbejdet med at installere eller vedligeholde tubeless-dæk kan svine lidt, er det en god idé at have handsker og evt. beskyttelsesbriller, så du undgår at få snavs og forsegler på huden eller i øjnene.
   

 

Tubeless ready-dæk og -fælge

MTB-cykeldæk tubeless ready - Goodyear Escape MTB 29 x 2.35 Tubeless ReadyNår du kører tubeless - altså med slangeløse dæk - kræver det, at du har de rette dæk og fælge til din cykel. Du skal derfor anskaffe dig hjul og dæk, der er enten tubeless eller tubeless-ready. Er du i tvivl om dit hjul eller dit dæk er en af delene? De fleste leverandører gør opmærksom på, om tubeless er en mulighed på dækket eller hjulet. Hvis ikke der står noget eller du er i tvivl? Så ring gerne til vores kundeservice - så guider vi dig til enten at finde et nyt hjulsæt eller finder ud af om dit eksisterende hjulsæt kan bruges til tubeless-setup.

Her finder du alle MTB-dæk, der er tubeless-ready!

 

 

Ventiler til tubeless-dæk

Tubeless-tilbehør - Muc-Off ventil sæt Tubeless 2 stk. 44 mm SortPå denne side finder du også vores store udvalg af ventiler til cyklen med tubeless. Ventiler er en af de vigtigste ting, du bør kigge på, hvis du skal benytte dine hjulsæt tubeless. Ventiler er som regel med i slangen, når du kører på normale slanger. Med tubeless skal du bruge specielle ventiler, der er beregnet til at holde på tubeless-væske. Alle ventiler her på siden er gode valg til setup. Du kan overveje, om du eksempelvis vil have en smart farve på ventilen, da der er mange gode forslag til dette.

 

 

Fordele ved at cykle med tubeless

At køre med tubeless-dæk på en cykel har flere fordele:
 

 • Selvforsegling
  Mindre punkteringer kan forsegles af tubeless-dækkets sealant, hvilket betyder, at mindre huller eller stik kan lukkes af væsken, hvilket minimerer behovet for at stoppe og reparere dækket.
   

 • Bedre punkteringsmodstand
  Tubeless-dæk har en tendens til at være mere modstandsdygtige over for punkteringer sammenlignet med traditionelle slangedæk. Fordi der ikke er nogen indre slange, kan en skarp genstand ikke ødelægge denne. Eventuelle huller du måtte få, mens du cykler, bliver i langt de fleste tilfælde lappet, uden du opdager det.
   

 • Lavere rullemodstand
  Tubeless-dæk kan reducere rullemodstanden, hvilket giver en mere jævn kørsel og kan potentielt øge hastigheden.
   

 • Bedre greb og kontrol
  Tubeless-dæk tillader lavere dæktryk uden risiko for pinchflats (når slangen klemmes mellem dækket og fælgen), hvilket giver bedre greb og kontrol, især i terræn med ujævnheder eller på spor med varierende forhold.
   

 • Mindre vægt
  Da der ikke er nogen slange, er tubeless-dæk ofte lettere end almindelig dæk med slanger. Dette kan bidrage til reducering af den samlede vægt på cyklen.
   

 

Guides til tubeless

Selvom der er mange fordele, er det stadig vigtigt at være opmærksom på, at tubeless-dæk kræver lidt mere vedligeholdelse og pleje. De kræver korrekt installation og lejlighedsvis påfyldning af tubeless-væske for at opretholde deres fordele. Men fortvivl ikke, vi har lavet nogle guides, der kan hjælpe dig:

Sådan skifter du tubeless væske
 

Hvordan bygger du din cykel om til tubeless
 

Hvis du stadig oplever udfordringer med tubeless-setuppet og har spørgsmål til hvordan tubeless fungerer, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe og guide dig.