Trybike

Trybike er primært kendt for deres karakteristiske løbecykel - der som udgangspunkt har to hjul - og som kan laves om til løbecyklens svar på en trehjulet cykel. Den er genkendelig med sit retrolook med brune håndtag, læder på sædet og en cykelkurv. En løbecykel fra Trybike er det perfekte valg, hvis du gerne vil købe en cykel i høj kvalitet, som dit barn kan have glæde af længe. Trybike laver desuden matchende cykelhjelme i flotte afdæmpede farver.

Trybike er udviklet af to hollandske brødre med stor passion for cykling. De har designet den cykel, de selv drømte om at have som barn. En løbecykel i høj kvalitet, som vokser med barnet, og samtidig ser godt ud. Det resulterede i den funktionelle løbecykel i vintagestil, som blev belønnet med en Baby Innovation Award i 2018.

Læs mere
Mest populære produkter
Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvor længe kan mit barn bruge en løbecykel?
Mange børn kan begynde allerede fra de er 15 måneder og helt til seksårsalderen. En løbecykel fra Trybike kan være både tre- og tohjulet for at give dit barn den støtte der er brug for. Du kan desuden justere træmodellen ved at vende stellet, så løbecyklen er enten en høj eller lav version - med mulighed for ekstra justering af sædet. Trybike Wood er en 4-i-1 løbecykel og vokser let med barnet.
2
Kan jeg købe ekstra hjul og lave min Trybike til trehjulet løbecykel?
3
Hvordan finder jeg den rette størrelse Trybike CoConut-cykelhjelm?

Trybike-løbecykel vokser med barnet

En Trybike-løbecykel kan give dit barn mulighed for at cykle, selvom barnet ikke er klar til pedaler. En balancecykel eller løbecykel er et godt fundament for at skabe glæde ved at cykle.

Den trehjulede Trybike-løbecykel er et godt udgangspunkt for et lille barn, der endnu ikke har balance til at køre på en tohjulet løbecykel. Når barnet er parat til mere udfordring, har Trybike heldigvis gjort det let for forældre ved at kombinere de to modeller i én cykel. Du kan let skifte fra tre hjul til to, når balancen bliver bedre. Trybikes løbecykler justeres let, så de passer barnet, og kan bruges allerede fra 15 måneder og helt op til seksårsalderen.

 

Trybike Steel

Trybike Steel er den velkendte retrolook-løbecykel lavet i stål, hvor du får glæde af en løbecykel med en lang holdbarhed. Designet er skabt med omtanke for naturen, og du kan udskifte alle dele, hvis noget skulle blive slidt. Den går let i arv til næste cykelrytter i familien.

 

Trybike Wood

Træmodellen af Trybike-løbecykel, Trybike Wood, er en løbecykel med et 4-i-1 koncept. Stellet kan nemlig vendes, så sædet kan justeres med udgangspunkt i en høj og lav version. Derudover kan den også være både to- og trehjulet. Materialerne er valgt med omtanke for miljøet og du har mulighed for at udskifte sliddele, så løbecyklen kan holde i mange år.

 

 

Trybike sætter fart på udviklingen

En Trybike-løbecykel er gaven, der sætter fut i de motoriske evner. Ved træning af balance på en løbecykel kan barnet styrke de motoriske evner og få fornemmelsen af at cykle. En Trybike-løbecykel kan følge barnet, som det udvikler sig, og du kan let skifte fra to til tre hjul, når der er brug for mere udfordring. Dit barn får mulighed for udvikle færdigheder igennem leg på cyklen i trygge rammer.

 

 

Trybike-løbecykler i retrolook

Trybike-løbecykel fås i flotte, afdæmpede farver, eksempelvis; en lækker vintage blå til drenge. Har du derimod en datter, kan du vælge en flot rosa og måske en cykelkurv i retrolook.

 

Trybike-løbecykel med brede hjul
 

 • Mange flotte stelfarver samt sorte og hvide dæk.
   

 • Brede hjul med brede dæk for at give god balance.
   

 • Store hjul med luft sikrer god komfort, uanset om dit barn cykler på vejen eller på grusstien.
   

 • En lille afsats givet dit barn mulighed for at hvile fødderne, når de får trætte ben.

 

Børnene får let fart på på løbecyklen og derfor er en hjelm afgørende for at passe på hovedet. Trybike laver derfor også flotte cykelhjelme i matchende farver, så dit barn kan indtage fortovet med stil. Trybike fuldender desuden retrolooket med cykelkurve i klassisk flet.