Cykelhjelm til voksne

En cykelhjelm er på alle helbredsmæssige parametre det vigtigste stykke udstyr som cyklist. Cykelgear har et stort udvalg af billige voksenhjelme. Det betyder, at det er muligt at finde cykelhjelme til voksne i alle størrelser og alle prisklasser. Når du kigger efter en ny voksenhjelm hos Cykelgear, har du mulighed for at få hjælp til at vælge den korrekte cykelhjelm til dit behov.

I denne guide kan du få hjælp til at finde den helt rigtige hjelm. 

Hvis du vil se en video af, hvordan du finder den rette hjelmstørrelse, så kan du klikke her!.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Forskellige typer af cykelhjelme

Der findes mange forskellige cykelhjelme, så der er ingen undskyldning for ikke at finde en der passer til dig. Du kan vælge eksempelvis vælge en traditionel cykelhjelm, med sit sporty ydre og mange ventilationshuller. Disse sikrer optimal ventilation til hovedet, så du ikke overopheder. Dette kan være ekstra brugbart i de varme måneder.

Det er også muligt at få en mere stilren skalhjelm, der for mange passer bedre ind i bybilledet. Denne type hjelm kan være et godt valg, hvis du gerne vil have en neutral hjelm som passer til både dit cykeltøj og hverdagstøj. Skalhjelme findes på linket her.
 

Forskellige former for sikkerhed

Jo længere tid der bliver udviklet cykelhjelme, des bedre bliver cykelhjelme selvfølgelig også. Der forskes hele tiden i nye materialer, fald og generel optimering af sikkerhed for cyklister. Dette bringer os frem til de nye sikkerhedssystemer, herunder MIPS.
MIPS er det mest udbredte "ekstra sikkerhedssystem" der findes i hjelme. Du kan finde hjelme med MIPS her. MIPS-systemet er et skalsystem, der højner sikkerheden i hjelmen markant. Den yderste del af skallen deler sig fra inderdelen, og absorberer dermed en meget større del af slaget end traditionelle hjelme gør. 
 

Spændesystem

Når du vælger en god voksen hjelm, skal du også overveje hvilken type spænde du kunne tænke dig. Der findes både traditionelle klikspænder, men drejespændet bliver foretrukket til langt de fleste modeller, som producenterne udgiver. Det er grundet den simple og smarte løsning, der nemt tilpasser hovedet, så hjelmen sidder godt. Uden drejespænde er du i højere grad afhængig af at hjelmens omkreds passer lige præcis dig, da der ikke er mulighed for justering.

Flere modeller af voksen hjelme har indbygget baglys i hjelmen, hvilket øger synligheden i mørke. Så hvis du mangler en cykelhjelm med baglys, så er det også muligt at finde hos os på linket her.