Hjelmovertræk, lygter, visir og andet tilbehør til cykelhjelme

Her finder du diverse tilbehør til cykelhjelme. Der er hjelmovertræk, som er praktisk i forhold til regnvejr og som samtidig kan give dig bedre synlighed i trafikken. Der er også lygter, som kan monteres på hjelmen, pudesæt til indeni hjelmen, ørevarmere, magnetspænder, klikspænder, nakkespænder, visir, skygger og meget mere, som du kan få brug for til din cykelhjelm.

Vores reservedele og hjelmcovers til cykelhjelme er fra anerkendte brands, blandt andet AGU og GripGrab. Når du leder efter specifikke reservedele til din cykelhjelm, skal du sørge for at sikre dig, at delen passer til nøjagtig din type hjelm. Hjelmovertræk er for det meste one size.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
 • 30
 • 60
 • 90

FAQ

1
Hvilke fordele har tilbehør til cykelhjelme generelt?
Fordelene varierer afhængigt af individuelle præferencer, klima og kørselsforhold, men generelt sigter tilbehøret mod at forbedre sikkerhed, komfort og din oplevelse på cykelturen.
2
Hvorfor skal jeg købe hjelmovertræk til min cykelhjelm?

Fordele ved hjelmovertræk

Hjelmovertræk - GripGrab Helmet Cover onesize GulHjelmovertræk til din cykelhjelm har flere fordele:
 

 • Beskyttelse mod vejrforhold
  Overtrækket kan beskytte dig og din hjelm mod regn, sne og vind.
   

 • Synlighed og sikkerhed
  Nogle hjelmovertræk kommer i lyse farver eller har reflekterende elementer, hvilket øger din synlighed på vejen. Det kan forbedre din sikkerhed, især i dårlige lysforhold eller under dårligt vejr.
   

 • Temperaturregulering
  Visse overtræk er designet til at hjælpe med at regulere temperaturen ved at holde på varmen eller beskytte mod vind, hvilket kan være særligt nyttigt på kolde dage.
   

 

Fordele ved tilbehør til hjelme

Fordele ved tilbehør til cykelhjelme kan variere afhængigt af individuelle præferencer, klima og kørselsforhold. De fleste af disse tilføjelser sigter dog på at forbedre sikkerhed, komfort og brugeroplevelse på cykelturen. Det er vigtigt at vælge tilbehør, der passer til din hjelmtype for at sikre, at det passer korrekt og fungerer optimalt.

Tilbehør til cykelhjelm - Abus Pedelec 2.0, Hyban 2.0, ACE, HUD-Y ACE VisirHvert af de nævnte tilbehør til cykelhjelme herunder har hver sine egne fordele:
 

 • Lygter
  Lygter forbedrer synligheden, især om natten eller i dårlige lysforhold, hvilket øger din sikkerhed på vejen.
   

 • Pudesæt
  Tilføjer komfort og du kan tilpasse hjelmen til at passe bedre og sidde mere behageligt på dit hoved.
   

 • Ørevarmere
  Ideelle til køligere vejrforhold, holder ørerne varme og giver dermed ekstra komfort på cykelturen.
   

 • Magnetspænder, klikspænder, nakkespænder
  Forskellige typer spænder og fastgørelsessystemer kan gøre det lettere og mere bekvemt at justere hjelmen samt sikre, at den sidder korrekt og sikkert.
   

 • Visir og skygger
  Beskytter øjnene mod sollys eller regn, forbedrer synligheden og kan øge komforten under forskellige vejrforhold.
   

 

Hvis du gerne vil øge sikkerheden ved at være mere synlig på cykelturen, findes der også mange andre muligheder eksempelvis i form af refleksveste og reflekser generelt.