CO2-pumper og -patroner

Hos Cykelgear kan du finde et bredt udvalg af CO2-cykelpumper og -patroner. Vi forhandler patroner i forskellige størrelser, samt pumper fra et hav af mærker. Du kan bl.a. finde produkter fra producenter som Birzman, Lezyne, Topeak og mange andre.

Du finder nemt billige CO2-patroner hos os og med vores Prismatch, er du sikret den laveste pris på markedet, uanset hvilket hvilke CO2-patroner og CO2-pumper du vælger.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hvordan fungerer en CO2-cykelpumpe?
En CO2-cykelpumpe er en lille og simpel pumpe, der hurtigt kan fylde luft i cykelslangen. Den består af et pumpehoved, der sættes sammen med en CO2-patron. Når patronen skrues på pumpehovedet, åbnes der for lufttilførslen til slangen.
2
Kan CO2-patroner genopfyldes?
3
Hvad skal jeg vide, inden jeg køber en CO2-cykelpumpe?

Stort udvalg af CO2-patroner og CO2-pumper

Inden du anskaffer dig en CO2-cykelpumpe, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring dit behov for denne type pumpe. Derudover er det vigtigt, at du sørger for, at pumpehovedet passer sammen med den ventil, der er på dit cykeldæk.

På denne side kan du læse lidt mere om CO2-pumper, deres funktion og design. Vi gennemgår fordele og ulemper ved at benytte netop denne type cykelpumpe. Der findes også mange multitool med Co2-pumpe i. Det gør det nemt for dig at samle alle tingene i sadeltasken. De fleste størrelser sadeltasker kan indeholde både dit multitool, pumpehoved og CO2-patroner.

Du kan finde alle vores sadeltasker her!

 

CO2-cykelpumper

Co2-pumpe og -patron fra TopeakCO2-cykelpumpen er en forholdsvis lille og simpel pumpe, som hurtigt kan fylde luft i din slange.  Selve pumpen kommer i et enkelt design bestående af et pumpehoved, som du sætter sammen med en patron.
Selve pumpen fås i forskellige udformninger, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at pumpehovedet passer på den ventil, der sidder på dit dæk. Derudover skal du være opmærksom på de forskellige gevind der sidder på hhv. patronerne og pumperne. Hvis du køber patroner uden gevind, er det naturligvis vigtigt, at de kan sidde på pumpehovedet - og omvendt.

De forskellige patroner til CO2-pumper kommer i forskellige størrelser alt efter hvilken type af slange, du skal have fyldt op. Hos Cykelgear kan du finde patroner med hhv. 12, 16 og 25 gram. Jo større patroner du køber, jo større slange skal der pumpes op (jo flere gram, jo mere luft). De helt store patroner er primært rettet mod store MTB-dæk.

Vær opmærksom på, at patronerne kun kan bruges en enkelt gang og dermed ikke kan genopfyldes.

Du kan finde alle patroner her!

 

Inden du køber en CO2-cykelpumpe

Det er vigtigt, at du sikrer, at din kommende cykelpumpe passer til ventilen på din cykel. Er du i tvivl om de forskellige ventiler, kan du her se vores guide om ventiler. Her kan du læse om de forskellige ventiler, således du vælger den cykelpumpe, der passer på din ventil.

En anden ting du skal overveje inden du investerer i en CO2-cykelpumpe, er dit behov for hurtigt at få påfyldt luft. Rent praktisk fungerer en CO2-pumpe ved at du, efter at have skruet patronen på pumpehovedet, ”åbner” for luften ind til slangen. Påfyldningen går virkelig stærk, og det er bestemt den hurtigste måde at fylde luft i slangen på.

 

Fordele og ulemper ved CO2-pumpen

Den klare fordel ved at benytte en CO2-pumpe er, som før nævnt, at pumpen er ekstremt hurtig til at fylde luft i din slange. CO2-pumpen kan opnå et højt dæktryk på meget kort tid, hvilket kan være gavnligt i nogle situationer.

En anden fordel ved at benytte denne type cykelpumpe, er at du ikke så let kommer til at knække ventilen under påfyldning, da du kan holde pumpen stille. En CO2-cykelpumpe er også yderst kompakt, så du let og praktisk kan have den med.

Vær opmærksom på, at pumpehovedet skal have kontakt til ventilen, så du undgår at luften suser ud, i stedet for ind i slangen. Derudover skal du overveje den molekylære sammensætning af almindeligt luft og CO2: nogle vil nemlig opleve, at deres cykler hurtigere skal have luft igen efter brug af CO2.

 

Find CO2-cykelpumper hos Cykelgear

Er du i tvivl om CO2-cykelpumperne, deres anvendelse og funktion, så kontakt gerne vores kundeservice. Her sidder vi klar til at rådgive og vejlede dig omkring vores udvalg af CO2-pumper og andre typer cykelpumper. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde frem den rette cykelpumpe.