Racerdæk

Hos Cykelgear har vi et stort og bredt udvalg af dæk til racercykler. Vi forhandler mange forskellige modeller fra en række producenter. Du kan bl.a. finde cykeldæk fra mærker som Schwalbe, Continental, Michelin, VittoriaPirelli, Tufo og mange andre. Vores udvalg indeholder forskellige typer af racerdæk, forskellige slidbanemønstre, priser, detaljer og meget andet. Vi håber derfor på at du kan finde dine nye cykeldæk her hos os, så du bliver godt kørende.

Alle produkter
Filtrer efter
Mest populære
Gå til side
Produkter pr. side:
  • 30
  • 60
  • 90

Dæk til racercykel

Til kørsel på landevej er mindre profilerede dæk og et højt lufttryk vejen frem. De smalle dæk til racercyklen er lette og hurtige, og giver rytteren mulighed for at transportere sig hurtigt fra punkt A til punkt B.

Selvom racercyklen egner sig bedst til at køre på asfalteret vej, så kommer dækkene i forskellige modeller, med forskellige slidbanemønstre. Slidbanemønstret er med til at give optimale forhold mellem greb på vejen, friktion og underlag. Derfor gælder det om at vælge et dæk og et mønster der passer til dine behov. Jo finere mønster og mindre knopper, jo mindre friktion og højere rullehastighed kan du få. Med grovere knopper har du et bedre greb i underlaget, og dette kan være en klar fordel hvis du cykler i våde eller glatte områder.
 

Forskellige typer af racerdæk

Du finder mange forskellige typer af racerdæk: alt fra kanttrådsdæk til foldbare dæk, og tubeless dæk. Uanset hvilken model der passer bedst til dine behov, så kan du finde den her på siden. Vil du gerne vide mere om dæk til din racercykel? Du kan finde vores guide til de bedste dæk ved at klikke lige her.
 

Størrelsen på racerdæk

Størrelsen på racercyklens dæk kan variere meget. Det er en personlig holdning, hvilken bredde man foretrækker, når det kommer til dæk. Alt efter behov og årstid kan man også skifte. Således sikre du at dækkets bredde og mønster matcher behovet.

Er du i tvivl om hvilken dækstørrelse du skal gå efter? Så kan du altid tjekke vores størrelsesguide.
 

Dæktryk på din racercykel

En af de vigtige faktorer når det kommer til dæk til racercykel, er dæktrykket. Generelt kan man sige at jo lavere dæktryk, jo bedre komfort og færre punkteringer har du. Derudover er et lavere dæktryk også godt til at få bedre fat i underlaget i våde perioder. Dog giver det lave dæktryk også højere rullemodstand, hvilket du kan undgå ved et højt dæktryk. Det høje dæktryk er super godt i tørvejr, da du får meget lidt rullemodstand. Med en god fodpumpe kan du let se hvilket lufttryk dit dæk får.
 

Racerdæk fra Cykelgear

Er du i tvivl om hvilke dæk du skal have fat i? Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her står vi klar til at hjælpe dig med at finde frem til den rigtige model – uanset hvilken type dæk du er på udkig efter. Vi hjælper dig også gerne med at finde frem til den helt rigtige dækstørrelse, så du kan komme ud og køre nogle watt af.